Haberler

Oscar Cordoba'nın Beşiktaş Aşkı

Antalyaspor'un Kolombiyalı File Bekçisi Oscar Cordoba, Arjantin'de Telefonla Katıldığı Bir Spor Programında Futbol Hayatının En Büyük Aşkını Beşiktaş Forması ile Yaşadığını Söyledi.

Antalyaspor`un Kolombiyalı file bekçisi Oscar Cordoba, Arjantin`de telefonla katıldığı bir spor programında futbol hayatının en büyük aşkını Beşiktaş forması ile yaşadığını söyledi.

Beşiktaş`ta kalecilik yaptığı süre içinde Arjantin`in Boca Juniors kulübünden defalarca transfer teklifi aldığını kaydeden Kolombiyalı file bekçisi Oscar Cordoba siyah-beyazlı takıma saygısından ve renklerine bağlılığından dolayı bu teklifleri sürekli geri çevirdiğini belirtti. Futbolda insanların verdiği sözü tutması gerektiğinin de altını çizen Cordoba, ¨ben Beşiktaş forması altında mutlu yıllar geçirdim asla nankör olmadım verdiğim her sözünde takipçisi oldum futbolda kişiliklerde önemlidir¨ dedi.

Kolombiyalı kaleci Cordoba Beşiktaş tan Antalyaspor`a transfer olduğuna pişman olmadığına da işaret ederek bundan sonra herşeyini bu takım için vereceğini ifade etti. Boca`dan sürekli ¨Arjantin`e gel futbol hayatını bu takımda sona erdir¨ yönünde teklifler aldığına da dikkat çeken Cordoba, Antalyaspor ile 2007 yılına kadar sözleşmesi olduğunu ve bu takımı asla yarı yolda bırakmayacağını sözlerine ekledi.

Mehmet ÇİFTÇİ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title