Haberler

Ortaca'da Turizm Haftası Etkinliği

Muğla’nın Ortaca ilçesinde Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında kutlama programı gerçekleştirildi.

Muğla'nın Ortaca ilçesinde Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında kutlama programı gerçekleştirildi.

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası Kapsamında düzenlenen etkinlikler, Dalyan Mahallesi Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilen program ile sona erdi.

Programa; Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Evren Ekmekçi, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Hasgül, DOKTOB Başkanı Yücel Okutur ve vatandaşlar katıldı.

Turizm haftası kapsamında çeşitli etkinlikler yaptıklarını belirten Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer; "Bütün faaliyetler turizm üzerine düşünme, daha iyi olmasını sağlama amaçlı, bu etkinliklere katılan tüm paydaşların hepsine teşekkür etmek istiyorum. Turizmde ki tüm paydaşlar, bu zor günlerde çeşitli metotlar ürettiler. Farklı turizm alanlarına, pazarlara açılmak için harekete geçtiler. Birlik ve beraberlik ile bölge turizmini 12 aya çıkarabiliriz. Alternatif pazarlar bize büyük katkı sağlayacaktır. Bu birlik ve beraberlik ile önümüzdeki yıllara umutla bakmamız gerektiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Yıl içerisinde turizmin canlanması için çeşitli etkinlikler yaptıklarını hatırlatan Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik ise, "bölge turizmcisinin, Dalyan'ı nasıl daha cazip hale getiririm düşüncesi içinde olması gerektiğine inanıyorum. Buraya gelen ilk misafirler, Dünya'da eşi benzeri olmayan bir yere geldiklerini söylüyorlar. Biz maalesef kendi yaptığımız hatalar ile bu güzelliklerin üstünü örtüyoruz. Umarım turizmin kötü gidişinden kendimize bir vazife çıkarır ve eksikliklerimizi gideririz." dedi.

Ülke turizminin zor bir süreçten geçtiğini dile getiren DOKTOB Başkanı Yücel Okutur da, yeni destinasyonlar için çalışma içerisinde olduklarını aktardı.

Ortaca Halk Eğitim Merkezi folklor ekibi tarafından sahnelenen gösterinin ardından program son buldu.

Turizm Haftası kapsamında Ortaca Meslek Yüksek Okulunda turizm konferansı, Dalyan Kanalı ve İztuzu Sahilinde öğrenci gezisi, çevre temizliği gibi etkinlikler gerçekleştirilmişti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Karaçelik Turizm Haftası Ortaca Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title