Haberler

Ordu: Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi ekiplerinden Orduspor'un Basın Sözcüsü Ayhan Özata, bu yıl iddialı bir ekip kurduklarını ve hedeflerinin Turkcell Süper Lig olduğunu söyledi.

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi ekiplerinden Orduspor'un Basın Sözcüsü Ayhan Özata, bu yıl iddialı bir ekip kurduklarını ve hedeflerinin Turkcell Süper Lig olduğunu söyledi.

Kulüp binasında yönetim kurulu üyesi Ender Kırca ve Teknik Direktör Yücel İldiz ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Ayhan Özata, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. İç transferde Cumhur Akbay, Gökhan Kolomoç, Serkan Tanrınıan, Volkan Başyurt, Gökhan Günay, Oğuz Aksu, Bülent Güler, Mutlu Akça, Necati Demirbaş, Volkan Özsarıkaya, Aytaç Şahin ve Şenol Demirci ile sözleşme imzaladıklarını, dış transferde ise Denizlispor'dan Mehmet Öncan, Vestel Manisaspor'dan İnanç Gültekin, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Şadi Çolak, Sakaryaspor'dan Fatih Şen, Uşakspor'dan Ufuk Özbek ile anlaştıklarını belirten Özata, "Transfer komitemizin Orduspor'u hakettiği yere taşıyacak ekibi kurma çalışmaları, teknik kapasiteleri, kişiliği, Orduspor'un kriterlerine uygun futbolcularla görüşmeler devam etmektedir. Bulunduğu yerden memnun olmayıp daima ileriyi hedefleyen Orduspor'un bu yılki hedefi şampiyonluk ve Turkcell Süper Ligi'dir" dedi.

Altay ile yapılan play-off maçında gördüğü kırmızı kart ile maçın kaybedilmesinin sebeplerinden biri olarak gösterilen Şenol Demirci ile yeniden anlaşmalarına açıklık getiren Özata, şunları söyledi:

"Şenol Demirci, kulübümüze gelip geçen yılki olumsuz olaylar için Orduspor camiasından özür dilemiş ve kendisinin affedilmesini istemiştir. Altay maçındaki kırmızı kartın maçın gerginliğinden kaynaklanan talihsiz bir olay olarak görülmesini istemiştir. Kendisini bu sezon affettireceği sözünü vermiştir. Yönetim Kurulumuz ve teknik direktörümüz durumu değerlendirmiş, Şenol Demirci'nin geçmişte Orduspor'a yaptığı katkılardan dolayı kamuoyunun da affedeceğini düşünerek Orduspor kadrosuna dahil edilmiştir".

9 Temmuz günü Bolu'ya hareket edeceklerini ve Abant'ta bir hafta kamp yapacaklarını, ardından 17 Temmuz günü Adana Demirspor ile bir hazırlık karşılaşması oynayacaklarını kaydeden Özata, 21 Temmuz'da Nevşehir'e geçerek burada sırasıyla Karşıyaka, Denizlispor ve Elazığspor ile oynayacaklarını, 28 Temmuz'da ise Trabzonspor ile bir hazırlık karşılaşması yapacaklarını belirtti. Bu maçların ardından 31 Temmuz'da kendi tesislerinde çalışmaya başlayacaklarını belirten Özata, 20 Ağustos'ta başlayacak sezona kadar çalışmaları Ordu'da sürdüreceklerini ifade etti.

Yetenekli futbolcuları takıma kazandırmak için 1 Ağustos tarihinde eleme yapacaklarını söyleyen Özata, bilet fiyatlarını da açık tribün 125 YTL, kapalı 500 YTL, VİP Tribün bin 500 YTL, protokol 2 bin YTL olarak belirlediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title