Haberler

Ordu: Fatsa'da DYP İlçe Başkanlığı İftar Verdi

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde Doğru Yol Partisi (DYP) İlçe Teşkilatı Tarafından Verilen İftar Yemeğine Partililerin Yanı Sıra Siyasi Parti Temsilcileri de Katıldı. DYP İl Başkanı İsmail Hakkı Yılmaz, Misafir Siyasetçilerin Yanında Siyaset Yapmanın Doğru Olmadığını Belirterek, Onların da Memleket Meseleleriyle Savaştıklarını Gördüklerini Söyledi.

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde Doğru Yol Partisi (DYP) İlçe Teşkilatı tarafından verilen iftar yemeğine partililerin yanı sıra siyasi parti temsilcileri de katıldı. DYP İl Başkanı İsmail Hakkı Yılmaz, misafir siyasetçilerin yanında siyaset yapmanın doğru olmadığını belirterek, onların da memleket meseleleriyle savaştıklarını gördüklerini söyledi.

Dolunay Otel'de verilen iftar yemeğine DYP Ordu İl Başkanı İsmail Hakkı Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve aralarında çevre ilçe teşkilatlarının da bulunduğu partililer katıldı.

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan DYP İlçe Başkanı Süha Topaloğlu, bu kadar kalabalığı beklemediklerini belirterek, "Sevgili muhtarlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. DYP kardeşliğin ve güvenin partisi. Bizler bu Misak-ı Milli sınırları içersinde bu memleketin bir tek çakıl taşını vermemek için başbakanlar çıkartan, genel başkanlar çıkartan, bu yüce milletin evlatlarının hür bağımsız, güven içersinde ve neşeli bir şekilde ömür sürmesini isteyen bir partinin mensuplarıyız. Biz 60 yıldan beri Demokrat Parti'de, Adalet Partisi'nde ve bugün de Doğru Yol Partisi'nde sizlerin hizmetindeyiz" dedi.

DYP İl Başkanı İsmail Hakkı Yılmaz ise misafir siyasetçilerin yanında siyaset yapmanın kendilerine puan kazandırmayacağını ifade ederek, "Onları seviyoruz sayıyoruz. Onların da bizim gibi memleket meseleleri için savaştığını görüyoruz. Bu anlamda bu akşam burada siyaset yapmak bize hakikaten puan kaybettirir. Bu muhteşem kalabalıkla Fatsa ile ne kadar övünsem azdır. Tüm parti mensuplarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title