Haberler

Ordu: AK Parti Ordu İlçe Başkanları Toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu Teşkilatı'na Mensup İlçe Başkanları, Ülke ve İl Genelindeki Yatırımlar, Halkla Olan Sosyal İlişkiler ve Parti Çalışmalarını Değerlendirmek Amacıyla Biraraya Geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu Teşkilatı'na mensup ilçe başkanları, ülke ve il genelindeki yatırımlar, halkla olan sosyal ilişkiler ve parti çalışmalarını değerlendirmek amacıyla biraraya geldi.

Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Ordu İl Başkanı Fatihan Ünal başkanlık etti. Merkez İlçe Başkanı Halit Tomakin'in de hazır bulunduğu toplantıya, tüm ilçe başkanlarının yanı sıra il, merkez ilçe ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Toplantıda ilçe başkanlarına hitabeden AK Parti Ordu İl Başkanı Ünal, Türkiye'nin partileri döneminde büyük hizmetlere kavuştuğunu söyledi. AK Parti'nin 5. iktidar dönemine girdiğini hatırlatan Ünal, "Bu bir istikrar tablosudur. Geçmişte kendilerine verilen süreyi doldurmakta zorlanan hükümetler soluğu seçimlerde almış ve bu ülkeyi seçimden seçime götürmüştür. Bizim 4 yıllık hizmet karnemiz başarılarla doludur" dedi.

Konuşmasında, Türkiye ekonomisinin dünyanın 18 büyük ekonomisi arasına girdiğini, IMF'ye olan borçların azaldığını, hazinedeki paranın arttığını, Türk parasının güçlendirildiğini ifade eden Ünal, "İktidarımızdan önce küçük bir ev eşyası taksitine girmeye cesaret edemeyen vatandaşımız AK Parti iktidarıyla düzelen ekonomide araba hatta ev taksitine girmektedir. Yaşam standartları artmıştır" diye konuştu.

Ünal, enerji yatırımlarına ağırlık verildiğini, KÖYDES ile kırsal kesimde kalkınma hamlesi başlatıldığını, toplu konut, yakacak, sağlık ve eğitim alanında önemli mesafeler alındığını da kaydederek, "Biz, 'Milleti yaşat ki devlet yaşasın' anlayışıyla hareket ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title