Haberler

Opel Türkiye Kupası

Banvitspor Antrenörü Selçuk Ernak, Geçen Yıl Finalist Oldukları Türkiye Kupası'nı Bu Sene Kazanmayı Hedeflediklerini Söyleyerek, "Kolay Bir Grupta Değiliz, Ancak Geçen Yılın Finalisti Olarak Bu Sene Kupayı Almak İstiyoruz" Dedi.

Banvitspor Antrenörü Selçuk Ernak, geçen yıl finalist oldukları Türkiye Kupası'nı bu sene kazanmayı hedeflediklerini söyleyerek, "Kolay bir grupta değiliz, ancak geçen yılın finalisti olarak bu sene kupayı almak istiyoruz" dedi.

Banvitspor, Uşak'ta oynayacakları Opel Türkiye Kupası 1. kademe maçlarının hazırlıklarını sürdürüyor. Geçen sene Türkiye Kupası'nda Antalya'da düzenlenen 8'li final maçlarında finale çıkan, ancak finalde Efes Pilsen'e yenilerek ikinci olan Banvitspor, bu sene kupayı almayı hedefliyor. Banvitspor Antrenörü Selçuk Ernak, Türkiye Kupası'ndaki gruplarının geçen yıl çektikleri kuraya çok benzediğine dikkat çekerek, "Türk Telekom'un kadrosu ve gücü belli. Onun yanında Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi ve Kepez

Belediyespor var. Kepez Belediyespor sezon hazırlıklarına çok erken başlayan bir ekip. Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi iyi basketbol oynuyor. Hedefimiz grupta ilk 2 sırayı almak ve 8'li final grubuna katılmak. Kolay bir grupta değiliz, ama biz de geçen yılın finalistiyiz. Hedefimiz bu sene de finale yükselmek ve kupayı almak" dedi.

Geçen sene Türkiye Kupası'nda final oynama başarısı gösteren Banvitspor, Opel Türkiye Kupası'nda B Grubu'nda 4-6 Ekim tarihlerinde Türk Telekom, Kepez Belediyespor ve Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi ile gruptan çıkmak için mücadele edecek. Banvitspor, ilk maçını 4 Ekim Perşembe günü saat 16.00'da Türk Telekom, ikinci maçını 5 Ekim Cuma günü saat 15.00'de Kepez Belediyespor ve üçüncü maçını da 6 Ekim Cumartesi günü saat 17.00'de Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi ile oynayacak.

(MEY-İY-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title