Haberler

    Olaylı Maç Chelsea'nin! 2-0

    Jose Mourinho'ya karşı galibiyeti bulunmayan Arsene Wenger, Stamford Bridge'de yine kaybetmekten kurtulamadı.

    Premier Lig'in 7. haftasında Chelsea ile Arsenal arasında oynanan olaylı maçı ev sahibi Chelsea 2-0 üstünlükle tamamladı.

    Maça Chelsea galibiyetinden çok Arsene Wenger ile Jose Mourinho arasında yaşanan kavga damgayı vurdu.

    TEMPO DÜŞÜK BAŞLADI

    Arsenal taraftarlarının çıkardığı olaylar nedeniyle geç başlayan dev maçta iki takım da kontrollü bir oyun anlayışıyla sahadaydı.

    Chelsea orta sahada yaptığı paslarla rakibinin açıklarını ararken ilk 10 dakikada iki takımın da kaleye attığı şut olmadı.

    İlk 15 dakikada hem Arsenal hem de Chelseali futbolcular da orta sahada iyi mücadele etti. Arsenal'dea tılan uzun toplarla Welbeck'i pozisyona sokmak denenmesine rağmen net bşir fırsat yakalanamadı.

    TANİSYON YÜKSELDİ GOL GELDİ!

    maçtan önceiki teknik adam da verdiği demeçlerde ne kadar hırslı olduklarını belli etmişti. Nitekim bu gerginlik saha içine de yansıdı.

    Mücadelenin 21. dakiakasında Gary Cahill'in yaptığı bir faul sonrasında Arsene Wenger maçın hakemine itirazlarda bulunurken, Jose Mourinho, meslektaşına yaklaşarak bir diyaloğa girdi. Ardından Wenger, Mourinho'ya yaklaşıp Portekizli teknik adamı itti ve bu sırada maçın beşinci hakemi araya girerek ikiliyi ayırdı.

    Wenger - Mou kavgasının ardından Hazard sahneye çıktı ve Chelsea'nin golü geldi. 27. dakikada uyuyan Arsenal savunmasının açığını yakalayan Hazard,  Koscienly'nin müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem penaltı dedi. Penaltıyı alan Hazard düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi:1-0

    Bu golün ardında Arsenal, Mesut hazırladığı pozisyonda Jack Wilshere ile gole çok yaklaştı. Ceza sahasına giren Wilshere topu ayağından aşınca Cech tehlikeyi uzaklaştırdı.

    İlk yarının kalan dakikalarında Arsenal daha baskılı oynamasına rağmen Chelsea, soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle girdi.

    Olaylı geçen ilk yarının ardından ikinci yarının düdüğüyle iki takım da kontrollü bir dizilişle sahadaydı.

    İlk golün kahramanı Hazard, ikinci yarıda da ilk tehlikeli pozisyonun adamıydı. 57. dakikada Hazard sol kanattan ceza sahasına kadar indi. Çizgiden açtığı ortada Flamini'ye çarpan top sonradan direğe çarptı.

    İlk devrede sessizliğini koruya Diego Costa, 79'de Hazard'a muhteşem bir pozisyon hazırladı. Diego Costa'nın ceza sahasına kadar getirdiği topta Hazard'ın yakın mesafeden vurduğu top auta çıktı.

    YİNE CESC YİNE COSTA!

    Hazard ile net fırsattan yaralanamayan Chelsea, ikinci golü yine Cesc ve Diego Costa iş birliği ile buldu. 78. dakikada orta sahada topla buluşan Fabregas, kaçan Diego Costa'yı gördü. İspanyol oyuncunun attığı müthiş pasta Costa, kalecinin üstünden aşırttı ve topu ağlara gönderdi: 2-0

    2-0 skor üstünlüğünü eline alan Chelsea oyunun kontrolünü kendine göre şekillendirdi. Kalan dakikalarda etkili bir pozisyon iki atım adına yaşanmadı.

    Chelsea geçtğimiz sezon 6-0 yendiği Arsenal'i bu sefer 2-0 mağlup etti ve evineboş gönderdi.

    Chelsea'ye 2-0 boyun eğen Arsenal'in 90 dakika boyunca kaleyi bulan şutu olmadı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Jose Mourinho Arsene Wenger Chelsea Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title