Haberler

Okmeydanı'nda Göstericiler Barikat Kurup Otomobil Yaktı

Okmeydanı'nda, Polisin Baskınlarını Protesto Eden Grup, Polise Taş ve Molotof Kokteyli Atarak Saldırdı. Grup, Ters Çevirdikleri Bir Otomobil de Ateşe Verdi.edinilen Bilgiye Göre, Okmeydanı'nda Yol Üzerine Barikat Kurarak Polise Molotof Atan Göstericiler, Daha Sonra Yola Devirdikleri Aracı da Ateşe Verdiler.

Okmeydanı'nda, polisin baskınlarını protesto eden grup, polise taş ve molotof kokteyli atarak saldırdı. Grup, ters çevirdikleri bir otomobil de ateşe verdi.Edinilen bilgiye göre, Okmeydanı'nda yol üzerine barikat kurarak polise molotof atan göstericiler, daha sonra yola devirdikleri aracı da ateşe verdiler. Grubun ana cadde üzerindeki sloganları sürerken, çevik kuvvetin tekrar toparlanıp üzerlerine doğru geldiğini görünce önce barikatları, daha sonra da yol üzerinde devirdikleri bir aracı ateşe verdi. Çevik kuvvet polisi panzerlerin desteği ile yol üzerindeki barikatları açarken, bir yandan da biber gazları ve gözyaşartıcı bombalarla gruba müdahale etti. Grup ara sokaklara dağılırken, alev alev yanan araç polis panzerinin suyu ile söndürülmeye çalışıldı. Mahalledeki gerginlik devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title