Haberler

Öfkeli Koca

Aydın'da, Bir Avukatın Bürosundan Çıkan İki Bayan Yüzlerce Kişinin Gözleri Önünde Bir Kişi Tarafından Defalarca Bıçaklandı. Ağır Yaralanan İki Bayan Ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne Kaldırıldı.

Aydın'da, bir avukatın bürosundan çıkan iki bayan yüzlerce kişinin gözleri önünde bir kişi tarafından defalarca bıçaklandı. Ağır yaralanan iki bayan ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay saat 13:15 sıralarında Aydın Adliyesi karşısında bulunan Avukatlar Caddesi'ndeki Portakal Pasajı önünde meydana geldi. Sevil B. ile dini nikahla evlenerek uzun süre birlikte yaşayan Ahmet Y.'nin arası bilinmeyen bir nedenle açıldı. Bir süredir araları açık olan ikiliden Sevil B. ise Ahmet Y. ile birlikteliğine son vermek için bugün halasının kızı Aynur E. ile birlikte bir avukatın bürosuna gelip hukuki konuları danıştı.

Dini nikahlı eşi Ahmet Y. ise Sevil B. ve Aynur E.'yi takip etti. Ahmet Y., hukuk bürosundan çıkan eşini ve eşinin halasının kızını defalarca bıçakladı.

Çevredeki vatandaşlar tarafından yaralanan bayanlara ilk müdahale yapılmaya çalışıldı. Olay yerine çağırılan ambulansla her iki kadın Aydın Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'ne kaldırıldı.

Bu sırada öğle yemeğinden dönen Aydın Valiliği'nde koruma görevlisi bir polis memuru olayı görerek zanlıyı elindeki bıçakla birlikte yakalayıp Efeler Polis Merkezi'ne teslim etti.

Olay sırasında kullandığı bıçakla kendisi de elinden yaralanan Ahmet Y., polis nezaretinde Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Zanlının soğukkanlı tavırları dikkat çekti.

İddiaya göre Aydın'da boyacılık yapan Ahmet Y.'nin Sevil B ile dini nikahla yaşadıkları ve bir süre önce araları açıldığı için kavgalı oldukları öğrenildi.

Ahmet Y.'nin birlikte yaşadığı Sevil B ile aralarını bozduğu gerekçesiyle Aynur E.'yi bıçakladığı iddia edildi.

(İK-Mİ-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title