Haberler

Nükhet Duru'dan Şaşırtan İtiraf: İlk Eşinin Benim İçin 100 Dolara Bahse Girmiş

Güncelleme:

Katıldığı bir programda özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Nükhet Duru, "İlk eşim benim için 100 dolar bahse girmiş" dedi.

Şarkıcı Nükhet Duru, 'Senin Mucizen' programına konuk olarak özel hayatı hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

"100 DOLARA BAHSE GİRMİŞ"

Nükhet Duru ilk eşinin kendisini kazanmak için iddiaya girdiğini söyleyerek şöyle konuştu: "İlk eşim Dikran Masis ile evliliğim enterasandı. Bana oyuncak kamyonda bir çiçek yolladı. O tarihte başka biri, bana gerçek kamyonda güller göndermişti. Bunu bilen Dikran'a demişler ki: 'Hiç uğraşma, aramaz.' O da 'Öyle bir şey yapacağım ki, arayacak. 100 dolar bahse girerim' demiş"

"KISKANÇLIKTAN ÇALIŞMAMA İZİN VERMEDİ"

Eşinin kıskanç olduğundan bahseden şarkıcı, "Dikran'ı aradım, ama bahis işini öğrenince çok kızdım! Evlilik teklifini kabul ettim. Çalışmama izin vermedi, kıskançtı. Şu an sevgilim yok. Başarımı problem etmeyecek, beni motive edecek birine ihtiyacım var. Kendime çok iyi bakıyorum, 7 kilo verdim. O kadar fazla çalıştım, öyle meşgul yaşadım ki yaşlanmaya vakit kalmamış. Hergün kahkaha attım, o kahkahalar bana iyi geldi." dedi.

Nükhet Duru'dan Şaşırtan İtiraf: İlk Eşinin Benim İçin 100 Dolara Bahse Girmiş

"İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİM"

Özel hayatıyla ilgili şaşırtıcı açıklamalara devam eden Duru, Annem ve babam ben 11 yaşındayken boşandı. Sorunlarla başa çıkamadım, intihara teşebbüs ettim. Kimsenin beni istemediğini düşünmüştüm. Ölemedim, komşular kurtardı. Türkiye'nin en iyi yorumcusu benim. Bu yetenek bana Allah tarafından verildi. O dönemler Ajda Pekkan'ın fiziği, güzelliği, star ışığı hepimizin işe başlama nedeniydi."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nükhet Duru Magazin Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500

Yorumlar (137)

anlık yorum:

Nukhet Duru''yu sarkıları yorumculugu, kendisine has enerjisi ve halleri ile cok seviyoruz. Yeni albumleri ve caslımaları ile devam eder umarız. 2 yıl once Bakırkoyde bir konserine gidebilme sansım olmustu. canlı canlı dinlemesi izlemesi de cok mutluluk verdi.

67
0
yanıtYanıtla
küp kafalı:

Türkiye''nin en iyi yorumcusu benim hee :)))) sizin jenerasyona Allah rahmet eylesin. Silkenip üzerinden şu kibir tozunu bi at bakalım, o gözlerinize 50 sene önce taktığınız at gözlüklerinizi çıkar da bi bak bakalım ne yorumcular var bu ülkede. . . . Ölmüş olduğunuzu neden kabul edip, benden bu kadar. . Genç arkadaşlara başarılar dilemiyorsunuz. . Mikrofon ellerinizde öleceksiniz. . .

58
6
yanıtYanıtla
keskin sirke:

hadi şu genç arkadaşlara bir bakalım: derya uluğ, irem derici, ece seçkin, aleyna tilki. . en göz önünde olanlar bunlar. bir şebnem keskin var mesela hiç bir yere getirmediler. bir ferah zeydan var kim onu gölgesine aldı anmak bile hicap verici. ayrıca, nükhet hanım kadar komplekssiz ve gençlere el veren bir sanatçıyı az bulursunuz. neden bunca insan eskilere sığınıyor biraz düşünün şakkadanak çamur yağdırmadan. . .

yanıt0
yanıt0
PARATONER.:

nerde o eski güzel umut dolu aydınlık şimdiki insanların asla göremiyecegi mukayese edilemiyecek şahane yıllar.

63
1
yanıtYanıtla
1946:

Babanız vefat ettiği gün cenazeye katılmayıp yurt disi seyahate gittiniz bu sizce normal bir durummuydu? o günkü gazeteler öyle yazdılar, yanlışsa düzeltme yapar misiniz?. . . . .

7
3
yanıtYanıtla
NÜKHET DURU:

Sayın 1946 isimli eski hayranım. . . O haber külliyyyen yalannndır. . . Saygılar hürmetler sevgili eski hayranım

yanıt5
yanıt0
garip:

bizim kuşak sizi unutmaz değerli bir sanatçısınız mutlu bi yaşam dilerim

7
3
yanıtYanıtla
46:

Idal bir hanim efendi

4
2
yanıtYanıtla
a:

hayranı değilim ama müzik aşkını ve şevkini takdir ediyorum.

5
0
yanıtYanıtla
Dikkat dikkat:

Yaşlanmadim diye diye yaşlandin be nukhet abla kokana olmana ramak kaldi yakinda senide sosyal tesislerde kofte yerken gormeye baslariz

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 137 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title