Haberler

    Nostaljik Daktilonun Teknoloji ile Buluşması: Lofree Klavye

    Daktilo tuşlarının sesi hemen hemen herkese geçmişi hatırlatan bir imza gibidir. Daktilo sevenlere müjde! Çünkü geçmişi, modern dokunuşlarla birleştiren yeni bir tasarım var; Lofree! Lofree; teknolojiden kopamayan, ancak mazinin tatlı esintisinden de vazgeçmek istemeyenler için tasarlanan çok işlevli bir klavye. Nostaljinin ve teknolojik niteliklerin birleşiminden oluşan Lofree'nin ilham kaynağı ise daktilo. Kablolu, kaba görünen masada oldukça yer kaplayan klavyelerin devri, Lofree ile sona erecek gibi gözüküyor.

    Modern görünümlü nostaljik klavye

    Özellikle masa başı çalışanların ilhamını körükleyen ve moral açısından en büyük sıkıntılarından biri; kablolu, kaba, envai çeşit tuştan oluşan kapkara klavyeler! Herkes baktığı yerde daha şık, daha minimal ve ilham verici tasarımlar görmek istiyor. İşte Lofree'nin tasarım amacında da tam olarak bu ilhamı size ve masanıza yansıtmak yatıyor. Her cihaza uyum sağlayabilen, kısa yollarıyla pratik işler sunabilen ve birçok farklı aydınlatma modunda çalışan yeni nesil klavye; daktilo tarzı tasarımıyla modern görünümlü bir nostaljik tablo çizerek size izbe odasında çalışan eski dönem yazarlarıymış gibi hissettirme potansiyeli taşıyor.

    Parmak şekline göre özel tasarlanan yuvarlak tuşlar

    Lofree'nin tuşlarında standart klavyelerdeki gibi kare yerine, tıpkı daktilolardaki gibi parmağı kavrayan yuvarlak tasarım dikkat çekiyor. Saf beyaz, turkuaz mavi ve kumtaşı siyah renklerinde sunulan daktilo-klavye, konforu ile parmaklarınız her an çalışmak için can atmasını sağlıyor.

    Eş zamanlı çalışma, kurulumsuz kullanım

    Lofree; tasarımıyla ruhunuzu doyurduğu gibi, teknik özellikleriyle işlerinizi de kolaylaştırıyor. Eş zamanlı çalışma imkanı sayesinde aynı anda üç cihazla birlikte kullanım sağlıyor, üstelik bunu tek tuşla yaparak romantik daktilo sesleri arkasına daha verimli ve keyifli çalışmalar gizliyor. Hiçbir ek kurulum gerektirmediğinden, tüm cihaz ve sistemlerde ( Windows-Mac, Android-IOS ) anında kullanılabiliyor. Bu sayede ilham dolu daktilo-klavyeniz çantanızda sizinle her yere gelip telefonlarınıza, tabletlerinize, bilgisayarlarınıza bağlanabiliyor.

    Klavyeye yeni bir dokunuş

    Özellikle yazar, tasarımcı gibi işi daima tuşlara dokunmak olan ve bilgisayarla çalışan kimseler için bir motivasyon kaynağı olan klavyenin aydınlatma seçenekleri de, kullanıcıları bir kez daha heyecanlandırıyor. Bu klavyeyle tamamen karanlıkta çalışılabileceği gibi, arkadan aydınlatmalı veya sadece harflerin göründüğü bir sistemde çalışmak mümkün oluyor.

    Kablolu-kablosuz her iki kullanımı da sunan nostaljik klavye; 10 metreye kadar uygulanabilen Bluetooth özelliğiyle gönülleri bir kez daha kazanıyor. Kullanılmadığında otomatik olarak uyku moduna girmesi de pil tasarrufu sağlıyor. Mazinin güzelliği ile teknolojinin gücünü birleştiren klavyeyle işlerinize, çalışma masanıza adeta sihirli bir değnek dokunuyor. Belki de bu geçmiş esintisiyle yeni Dostoyevski'ler, Halit Ziyalar, Cemal Süreya'lar doğabilir!

    Kaynak: Milliyetemlak.com / Ekonomi

    Ekonomi Haberler

    Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

    Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

    Fenerbahçe'de başkanlık seçimi 30-31 Mayıs'ta, yeterli çoğunluk sağlanmazsa 8-9 Haziran'da yapılacak

    Fenerbahçe'de başkanlık seçimi 30-31 Mayıs'ta, yeterli çoğunluk sağlanmazsa 8-9 Haziran'da yapılacak

    13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

    13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

    TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

    TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title