Haberler

Nefes Kesen 5 Km

İstanbul'dan 15 Ton Yüküyle İzmir'e Gelen Kamyonun, Yokuş Aşağı İnerken Frenleri Patladı.

İstanbul’dan 15 ton yüküyle İzmir’e gelen kamyonun, yokuş aşağı inerken frenleri patladı.

OLAY YERİNDEN FOTOĞRAFLAR

Mermi gibi ilerleyen kamyonun şoförü aracı durduramayınca, yanındaki arkadaşı cepten trafik polislerini aradı. Alarma geçen ekiplerin önünü açtığı kamyon yaklaşık 5 km gittikten sonra, şoförün becerisiyle herhangi bir yere zarar vermeden durduruldu.

KAMYON sürücüsü Gürsel Duran (48), meslektaşı Osman Gürkan (38) ile birlikte İstanbul’dan yüklediği 15 ton ambar yüküyle 45 TL 552 plakalı kamyonla İzmir’e doğru yola çıktı. Duran’ın kullandığı kamyonun freni, dün saat 10.30 sıralarında, İzmir Manisa karayolundaki Sabuncubeli Mevkisi’nde yokuş aşağı inerken patladı. Şaşkına dönen Duran, tüm çabalarına karşın kamyonu durduramadı. Duran’ın yanında oturan arkadaşı Gürkan da hemen telefonuna sarılıp polisi arayarak durumu bildirdi. Harekete geçen polis, daha önce birçok ölümlü kazanın yaşandığı Ambarlar ve Topçu Tugayı kavşaklarında önlem aldı, araçların durmasına izin vermedi.

Güçlükle durdu

Mermi gibi ilerleyen kamyonun önü de eskortluk yapan bir trafik ekibi tarafından siren çalınarak açıldı. Yaklaşık 5 kilometre bu şekilde ilerleyen kamyon, Gürsel Duran’ın becerisiyle Özkanlar köprü yakınlarında herhangi bir yere zarar vermeden güçlükle durdu. Yaşadıkları korku gözlerinden okunan Gürsel Duran ve Osman Gürkan, çevreden yetişenlerin verdiği suyu içerek kendilerine gelebildi.

Ölümü hissettik

Kamyonu tecrübesiyle durdurduğunu dile getiren Duran, “Ölümü hissettik, çok korktuk. Bir ara hız ibresi ters döndü. Hızımızı hesaplayamadık. Ancak verilmiş sadakamız varmış, kimseye zarar vermeden kamyonu durdurduk” diye konuştu. Osman Gürkan ise, “Çok hızlıydık. Hemen önlem alınsın diye polise haber verdim. Bir ara kelime-i şahadet bile getirdim. Ancak Allah yüzümüze güldü. Kimseye bir şey olmadığı için mutluyuz” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ayşe Dinçer kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Dinçer kaç yaşında, nereli? Ayşe Dinçer biyografisi! BAHAR 11. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Bahar 11.bölümde (son) neler oldu? Telepati Nedir ve Nasıl Yapılır? Akıl Okuma Mümkün mü? BAHAR DİZİSİ BUGÜN YOK MU? #127916 Bahar 12. bölüm neden yok? 6- 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ #128226 Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURULARI | MEB atama başvurusu ekranı! Başvurular ne zaman, nereden yapılacak? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURU EKRANI! E-Devlet 20 bin öğretmen ataması başvuru nereden yapılır? İyi Kadın Sendromu Nedir ve Belirtileri Nelerdir? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI 2024! #128226 20 bin öğretmen ataması başvuruları nasıl yapılır? Öğretmen ataması başvuru ne zaman? 2024 Eurovision ne zaman? Eurovision yarı final saat kaçta, hangi kanalda? MEB Öğretmen ataması başvuru tarihi açıklandı mı? Başvurular nereden, nasıl yapılır? Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu! MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama başvuruları ne zaman? MEB Atama başvuruları nasıl yapılacak? 2024 Öğretmen atamasından KPSS ve mülakat var mı? Kontenjanlar ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen atama sayısı belli oldu! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı ne olacak? Hangi branştan ne kadar atama yapılacak? YASİN CENGİZ NE KADAR KAZANIYOR? Yasin Cengiz kimdir, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title