Haberler

Nedim Şener Ve Ahmet Şık İçin Adliye Önünde Meşaleli Eylem

Bir Grup Gazeteci, Ergenekon Soruşturması Kapsamında Tutuklu Bulunan Nedim Şener ve Ahmet Şık'ın Serbest Bırakılması İçin Beşiktaş'taki Adliye Önünde Meşaleli Eylem Yaptı

Bir grup gazeteci, Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Nedim Şener ve Ahmet Şık'ın serbest bırakılması için Beşiktaş'taki adliye önünde meşaleli eylem yaptı

Ellerinde meşalelerle Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi binası önünde toplanan yaklaşık 150 kişilik grup, alkışlar ve ıslıklar eşliğinde, 2 hafta önce gözaltına alınarak tutuklanan Nedim Şener ve Ahmet Şık için sloganlar atarak serbest bırakılmasını istediler.

Türkiye Gazeteciler Sendikası ve Özgür Gazeteciler Platformu üyeleri de eyleme destek verdi. Grup adına yapılan basın açıklamasında, Arkadaşları olarak Ahmet'in ve Nedim'in serbest bırakılmasını istiyoruz. Onlar serbest kalana dek sokakta olacağız ve meşalelerimizle gerçeklerin ortaya çıkmasını isteyeceğiz denildi. Eylemciler, Nedim Şener ve Ahmet Şık'ın durumuna ilişkin yarın Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile görüşüleceğini belirtti. Göstericiler açıklamanın ardından dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title