Haberler

Necati'den G.saray Yorumu!

Antalyaspor, Galatasaray'ı 3-0 mağlup ederken; maçın yıldızı ise Necati Ateş oldu.

Spor Toto Süper Lig'de 27. haftanın kapanış maçında Antalyaspor, Galatasaray'ı 3-0 mağlup ederken; maçın yıldızı ise Necati Ateş oldu. Galatasaray filelerine iki gol birden bırakan Necati, buruk bir mutluluk yaşadığını söyledi.

Galatasaray'ın en kısa süre içerisinde toparlanacağını dile getiren Necati; " Galatasaray karşısında oldukça iyi bir futbol sergiledik. Bu maça çok iyi hazırlanmıştık ve teknik direktörümüzün de bizden istediğini tam olarak sahaya yansıttık. Galatasaray'ı yendik ve şimdi hedefimizde Bursaspor var. O maçı da kazanmak için oynayacağız. Bugün ben de iyi bir performans sergiledim. İki gol attım, benim için çok güzeldi ancak bu mutluluk benim için buruk oldu. Sonuç olarak eski takımıma karşı oynadım ve iki gol attım. Galatasaray'da çok güzel günler geçirdim. Galatasaray çok büyük bir camia ve eminim ki kısa sürede eski günlerine dönecekler. Sadece camia içerisine birlik ve beraberlik sağlansın" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title