Haberler

Ne Kazım'mış Ama

Sheffield United, 1 Milyon Poundluk Bonservis Ücretini 2.5 Milyon Euro'ya Çıkardı, Genç Golcü Yıllık 1 Milyon 300 Bin, Menajeri de 500 Bin Euro İstedi. Beşiktaş Kulübü Başkanı, Bu Transferden Vazgeçti.

Sheffield United, 1 milyon poundluk bonservis ücretini 2.5 milyon Euro’ya çıkardı, genç golcü yıllık 1 milyon 300 bin, menajeri de 500 bin Euro istedi. Beşiktaş Kulübü Başkanı, bu transferden vazgeçti.

COLIN KAZIM ARTIK F.BAHÇELİ

A Milli Takım’ın yeni gözdesi Colin Kazım Richards, bir hafta önce el sıkıştığı Beşiktaş yerine F.Bahçe’yi tercih etti. Genç golcünün bu tavrı siyah beyazlılarca tepkiyle karşılanırken kulüp başkanı Yıldırım Demirören, fiyatı sürekli arttığı için bu transferden vazgeçtiklerini söyledi. Tepkisini "Ne Kazım’mış ama" diyerek dile getiren Demirören, olayın iç yüzünü Hürriyet’e anlattı.

Demirören, yönetici arkadaşları Celal Kolot ile Mario Berk’in her konuda anlaşmaya vardığı Colin Kazım Richards’ın sözünü yerine getirmediğini belirtirken, "Bu futbolcunun kulübü Sheffield United’la bonservisi için 1 milyon pounda anlaşmıştık. Ancak bu rakam daha sonra 2.5 milyon Euro’ya çıktı. Futbolcunun kendisi de yıllığı 1 milyon 300 bin Euro olmak üzere 3 yıllık sözleşme şartını öne sürdü. Üstelik bir de menajeri 500 bin Euro talep etti" dedi.

İki yıldız alacağız

Demirören, şöyle devam etti: "Beşiktaş Kulübü’nün menfaatleri her şeyin üzerindedir. Colin Kazım’la daha önce el sıkışmamıza rağmen fiyatı sürekli arttı. Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, bu futbolcunun maliyetinin 4 milyon 300 bin Euro’ya ulaştığını öğrenince itiraz etti. Biz de transferinden vazgeçtik. Ne Kazım’mış ama, sürekli fiyat artırıyor. Böyle futbolcularla işimiz olmaz."

Beşiktaş’ın sırf transfer yapmak için oyuncu almadığını söyleyen Demirören, "İki önemli oyuncu alacağız. Bu konuda acele etmiyoruz. Birçok ünlü futbolcu Beşiktaş’a gelmek için menajerlerle haber gönderiyor. Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam’ın bilgisi dahilinde yurt dışında bazı oyuncularla görüşüyoruz. Kamp başlamadan takıma yararlı olacak oyuncuları kadromuza dahil edeceğiz. Taraftarımızın şampiyonluk hasretini dindireceğiz. Yurt içinde de iki oyuncu ile temas halindeyiz" diye konuştu.

2 yerliyle temastayız

Beşiktaş Kulübü Menajeri Ali Gültiken, kadrolarında bulunan futbolculardan Gökhan Güleç, Mehmet Sedef, Ali Güneş, Ali Tandoğan ve Mustafa Doğan’a Süper Lig’de birçok takımın teklifte bulunduğunu söylerken, kendilerinin de iki yerli oyuncu ile ilgilendiklerini açıkladı.

Eşi Nazan’la birlikte Antalya’da hem tatil yapan, hem de transfer görüşmelerinde bulunan Gültiken, şunları söyledi: "Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam’ın tespit ettiği oyuncularla görüşüyoruz. Transferde aceleci davranmıyoruz. Alt yapı idari menajeri Mehmet Ekşi, Necdet Ergün, Metin Uzun, Ömer Gülen, Sarp Yiğit ile toplantı yaparak A takıma alınması düşünülen oyuncular hakkında rapor alacağız. Alt yapıdan Batuhan Karadeniz gibi birkaç oyuncu daha çıkartacağız."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title