Haberler

Namimder'den Din Görevlilerine Yemek

Nazilli Memur İşçi ve Mühendisler Derneği (NAMİMDER) üyeleri, Nazilli'de görev yapan din görevlileri ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde buluştu.

Nazilli Memur İşçi ve Mühendisler Derneği (NAMİMDER) üyeleri, Nazilli'de görev yapan din görevlileri ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde buluştu.

NAMİMDER'in ilçede görev yapan din görevlileri için düzenlemiş olduğu, Müftü Necati Topaloğlu başta olmak üzere çok sayıda din görevlisinin katıldığı birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde buluştu. Yemekte konuşma yapan NAMİMDER Başkanı Ahmet Bağışlar, "NAMİMDER kurulduğu günden itibaren toplumumuzun her kademesinde görev yapan tüm insanlara karşı düşen görevi yerine getirmektedir. Kamunun yararına yapılacak her türlü etkinliği severek aşkla bıkmadan usanmadan yapmaktayız. Etkinliklerimizden bazılarını sıralayacak olursak; Ramazan'da diğer derneklerle birlikte fakir ve yoksul vatandaşlarımıza iftar yemeği verdik. Derneğimiz üyelerine aile içi iletişim ve ilk yardım konularında seminerler verdik. İlaç toplama kampanyası düzenleyerek toplamış olduğumuz ilaçları sağlık personelinden oluşan Nabız Sağlıklı Yaşam Derneğine teslim ettik. Acil kan ihtiyacını karşılamak amacıyla kan veri bankası oluşturduk ve kan bağışında bulunduk. Üyelerimizin motivasyonunu yükseltmek ve birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak amacıyla yurt içi ve yurt dışı olmak üzere çeşitli yerlere geziler düzenledik. Bunlar ve bunlara benzer etkinlerimizi bundan sonrada kamunun yararına olacak her türlü çalışmayı yapmaya devam edeceğiz. Nazilli ilçemiz ve çevresinde din görevlisi olarak çalışmakta olan siz değerli kardeşlerimizle her yıl çeşitli etkinliklerde buluşuyoruz. Kutlu Doğum Haftası'nın ardından iftar yemeği ve son olarak da Camiler ve din görevlileri haftası münasebetiyle tertip ettiğimiz öğle yemeği programında beraber olmuştur. Bu senede Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle birlikte olmayı arzuladık. Bizi kırmadınız zahmet edip iştirak ettiniz. Hepinizden Allah razı olsun" dedi.

'DİN GÖREVLİLERİNE DERİN SAYGI DUYUYORUZ'

Konuşmasına 'Toplumun eğitilmesinde etken ve görevli üç kurum vardır' diyerek devam Bağışlar, "Aile, Okul ve Camilerimiz bizim milletimiz için çok önemlidir. Ailede milli ve manevi olarak beslenemeyen çocuklar okulda eksikliklerini tamamlama gayreti içinde olur. Okulun eksik bıraktığı beslenme ise siz din görevlilerinin ellerinde şekillenmelidir. O nedenle din görevlileri ve camiler, bizim Türk-İslam kültürümüzün vazgeçilmezidir. NAMİMDER olarak siz din gönüllüsü hocalarımıza derin saygı duyuyoruz. Görev yaparken de yaşadığınız sıkıntıların farkındayız. Düzenlemiş olduğumuz bu programda sizin sıkıntılarınıza çare olmayacağını biliyoruz. Ama sizleri sevdiğimiz ve derinden saygı duyduğumuzu bilmenizi isteriz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necati Topaloğlu Nazilli Müftü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title