Haberler

    N'diaye'nin Yolu! Manchester, Paris ve Dönüş!..

    Stoke City transfer i için çalışma izniyle uğraşan Badou N’Diaye, zorlu bir süreç daha yaşıyor. Çalışma izni çıksa bile N’Diaye’nin ülkeye giriş çıkış yapması gerekiyor, bu da uzun bir rotaya işaret ediyor

    Celal Umut Eren / Skorer Dış Haberler
    Galatasaray'dan ayrılarak Stoke City'nin yolunu tutan Badou N'Diaye çok yoğun ve zorlu bir süreç geçiriyor. Senegalli orta sahanın çalışma izni ile İngiltere'deki mevcut kurallar oldukça zorluyor.
    Hem Stoke City cephesi hem deN'Diaye'yi sıkıntıya sokan bu prosedüre göre bazı yükümlülükler var. Daily Mail'in hazırladığı haberde, çalışma izni konusunda yüzde 98 olumlu olacağı belirtildi. Ancak N'Diaye'nin yapması gerekenler bir hayli sıkıntılı.
    Kurallara göre N'Diaye ülkeden çıkış yapmak zorunda. Buna göre de Senegalli Manchester'dan ilk olarak Paris'e uçuş yapacak. Oradan gerekli çalışma belgeleriyle beraber Paris'ten yeniden Manchester'a gelecek.
    Şu anda sağlık kontrolünden geçebilmek adına geçici bir vize alan tecrübeli futbolcu, bu yeni giriş yapışında elindeki çalışma iznini gösterip, kalıcı bir şekilde İngiltere'de yaşamaya başlayacak.
    Bugün içerisinde tüm bu işlemlerden yükümlü olan N'Diaye akşam ise TSİ 23.00'da oynanacak Stoke City-Watford maçını tribünden takip edecek.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Manchester Stoke City Paris Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title