Haberler

Mustafa Yardımcı Keşan Gençlik’te…

Güncelleme:

Keşan Gençlik Ve Spor Kulübü 2010-2011 Sezonu İçin Antrenör Olarak Mustafa Yardımcı İle Anlaştı.

Türkiye Aroma Erkekler 2.Voleybol Ligi'nde mücadele eden Keşan Gençlik Ve Spor Kulübü 2010-2011 Sezonu İçin Antrenör Olarak Mustafa Yardımcı İle Anlaştı.

9 Temmuz 2010 Cuma günü saat 12.00'de yapılan basın toplantısına Keşan Gençlik ve Spor Kulübü ve Keşanspor Kulübü Başkanı Kubilay Alkan ile Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Erdoğan Demir ile Antrenör Mustafa Yardımcı ve geçen yılki takım oyuncusu Göktuğ Şeref katıldı.

Alkan, toplantı öncesi yaptığı konuşmada bir süre önce istifasını açıklayan Basın sözcüsü Erdoğan Demir'in istifası sonrası yapılan görüşmelerle bu istifayı geri aldığını ve bu durumdan yönetim olarak mutlu olduklarını belirterek sözü Demir'e bıraktı.

Demir'de geçtiğimiz Salı günü Keşan Gençlik ve Spor Kulübü yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmesi konusunda şunları söyledi. "Keşan Gençlik ve Spor Kulübü yönetiminden 4 arkadaşımızın da Keşanspor Kulübü Yönetimine geçmesi nedeniyle bir an bu arkadaşlarımızın mesailerini daha fazla Keşanspor'a harcayacaklarını düşünerek Keşan Gençlik Kulübü'nden bir zafiyet yaşanacağı inancıyla istifa ettim.

Ancak iki günden bu yana yaptığımız görüşmeler sonucu istifa kararımı geri aldım. Zaten sayın başkanımız Kubilay Alkan istifamı versem bile kabul edilmeyeceğini ve göreve devam etmemi istedi. Ben de bu nedenle bu kararımı tekrar gözden geçirerek istifamı geri aldım. Keşan Gençlik Kulübü'ne arkadaşlarımızla beraber hizmet etmeye devam edeceğim" şeklinde konuştu.

Demir, daha sonra 2010-2011 sezonu için Antrenör olarak Mustafa Yardımcı ile anlaştıklarını belirterek "Hocamız 45 yaşında olup, Kocaeli Kandıraspor, Tokat Plevne Belediyespor ve Kocaeli Büyükşehir Belediyespor takımlarını çalıştırmıştır. Kendisiyle anlaşmaktan ve çalışmaktan büyük mutluluk duyacağız.

Ayrıca geçen yılki oyuncumuz Göktuğ Şeref'le de transfer görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Geçen yıl takımımıza büyük güç katan ve taraftarların da sevgisini kazanan Göktuğ ile umarım bu yıl da anlaşır ve kendisine Keşan Gençlik Formasını giydirmeyi başarırız. Bizim yönetim olarak amacımız Göktuğ ile tekrar anlaşabilmektir"dedi.

Yardımcı'da, ikinci kez görüşmek üzere Keşan'a geldiğini ve ilk yaptıkları görüşmede Başkan Kubilay Alkan'ın kendisine gösterdiği ilgi ve alakadan memnun olduğunu belirterek, "Bu görüşmemizde de Keşan Gençlik Kulübü ile anlaştık. Böyle bir kulüpte görev almaktan mutluluk duyuyorum. Yeni sezonda takımımızla birlikte başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Toplantıda konuşan Göktuğ Şeref'de yeni sezonda tekrar Keşan Gençlik Kulübü ile anlaşmayı istediğini belirterek "Kulübüme bu sezonda hizmet etmek istiyorum. Dilerim ki yapılan görüşmeler olumlu sonuçlanır ve tekrar Keşan Gençlik Kulübü formasını giymek ve başarısı için ter dökmek nasip olur" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title