Haberler

Müsiad Genel Başkanı Ömer Bolat:

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (Müsiad) Genel Başkanı Ömer Bolat, 2007 Yılının İmtihan Yılı Olacağını Vurguladı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Ömer Bolat, 2007 yılının imtihan yılı olacağını vurguladı.

MÜSİAD İnegöl Şubesi'nin 10. olağan genel kurul toplantısı, önceki akşam dernek lokalinde yapıldı. Toplantıda konuşan Genel Başkan Ömer Bolat, 2007 yılının imtihan yılı olacağını, bu hükümet döneminde cumhurbaşkanlığı seçimi yapılmasının herhangi bir sakıncasının bulunmadığına işaret etti. Bolat, hem cumhurbaşkanlığı hem de genel seçimlerin zamanında yapılacağına kesin gözüyle bakıldığını ifade ederek, en güzel kararın halk tarafından verileceğini söyledi.

Yerli ve ana mal üretiminin desteklenmesini istediklerini anlatan Bolat, "Türkiye son 5-6 yıldan beri yeni bir ekonomik dönem yaşıyor. Özel sektörün müteşebbis durumuna geçişinde biraz sıkıntılar yaşanıyor. Özel sektör güçlendikçe ekonomide aynı ölçüde güçlenecektir. Değişimi yakalayan bazı illerimizdeki firmalar sürekli büyüyorlar. Sermayelerin birleşmesi güçlenmeyi sağlar. Muhtemel felaketler için veya büyük hedefler için mutlaka güç birliği gereklidir. Bu yeni süreçte eğitime ağırlık verilmelidir. MÜSİAD olarak markalaşma ve eğitim konusunda üzerimize düşeni yapma gayreti içerisindeyiz. Her şeyi devletten beklemek yerine kendimiz çok çalışıp zorları başarmalıyız" diye konuştu.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş da kısa konuşmasında, MÜSİAD'da üç yılının geçtiğini belirterek, yapılan güzel çalışmaların devam ettiğini görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Raporların okunup, yönetim ve denetim kurullarının aklanmasının ardından tek liste ile seçime gidildi. Toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile Adnan Koşarer MÜSİAD İnegöl Şubesi Başkanlığı'na getirilirken, yönetim kurulu üyeliklerine Ayhan Salman, Erkan Atalayın, Ercan Efe ve Ahmet Güleç, denetleme kurulu üyeliklerine Ali Cura, Mustafa Kemal Özçetin ve Mehmet Döngel seçildiler.

(SB-MŞ-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title