Haberler

Muharrem İnce'yi Destekleyen Didem Soydan, İsmail Küçükkaya'ya Sert Çıktı

Güncelleme:

Ünlü manken Didem Soydan, 24 Haziran seçimlerinin ardından Muharrem İnce'ye olan sevgisini ve gazeteci İsmail Küçükkaya'ya olan öfkesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Manken Diden Soydan, dün gerçekleşen seçimlerinden sonra istediğini başarıya ulaşamayan CHP cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye olan sevgisini dile getirdi. Manken, İnce ile sorun yaşayan gazeteci İsmail Küçükkaya içinde "Yaptığınız samimiyeti suistimal etmektir" dedi.

"SİZİ SEVMEYE VE DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Muharrem İnce'ye olan sevgisini attığı tweetle belli eden Soydan, "Sizi seviyoruz ve bu elli gün içinde yeşerttiğiniz umutlar için teşekkür ederim.Ha bu arada sizi sevmeye ve destekleme devam edeceğiz" dedi.

Muharrem İnce'yi Destekleyen Didem Soydan, İsmail Küçükkaya'ya Sert Çıktı

"SAMİMİYETİ SUİSTİMAL ETTİNİZ"

Muharrem İnce ile gazeteci İsmail Küçükkaya'nın arasında geçen mesaj polemiğe sessiz kalamayan Soydan, Küçükkaya'yı hedef alarak "Peki bu durumu aranızda kullandığınız samimiyet dili ile "adam kazandı" olarakmı duyurmalıydınız yoksa TV'de normal bir hitap dili ile mi duyurmalıydınız. Buna alenen samimiyeti suistimal etmek denir" dedi.

Muharrem İnce'yi Destekleyen Didem Soydan, İsmail Küçükkaya'ya Sert Çıktı

"GAZETECİLERLE DOST OLURKEN DİKKATLİ OLMALIYIM"

Dün akşam seçim sonuçlarının neticelenmesi sonrası gece boyunca suskunluğunu gizleyen Muharrem İnce, İsmail Küçükkaya'ya "Adam kazandı" diyerek mesaj attı. İnce'nin kendisine özel attığı mesajı canlı yayında açıklayan Küçükkaya'nın bu hareketi İnce'yi kızdırdı.

Bu sabah basının karşısına çıkan İnce, mesajı İsmail Küçükkaya'ya dostça attığını belirterek "İsmail Küçükkaya'ya mesaj atarken hata yaptım. Ona arkadaşça bir mesaj attım. Ama bunu bir siyasetçi yapmamalıdır. Kesin sonuçları bekledim. Ama demek ki gazetecilerle dost olunca daha dikkatli olmak gerekirmiş" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İsmail Küçükkaya Muharrem İnce Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (27)

123:

Yıkım ekibi iş başında. Lakin pert oldular bi daha ki seçime artık.

23
13
yanıtYanıtla
@kucukkayaismail:

adam kazandı diye mesaj geldi

yanıt5
yanıt2
ZORRO:

yav he he didem sen bide pucca yı ara oda dertli kendi kokularınızıda alın gidiniz efemmm 2023 de bekleriz tekrar hezimet yaşatmaya. . . . . . . hahahahahaha

17
11
yanıtYanıtla
kadir:

ooooohhhooo la kızım iş bitmiş sen hala kapıyı kitlemeye çalışıyorsun birak olan oldu keyfini sür

19
6
yanıtYanıtla
çok kelle gider:

seçim müslümanı haham papaz sürüsü candaş ismaili afaroz etti, sıra mortakalda

19
4
yanıtYanıtla
kellenmi ağır:

müslüman derken dün konvoy yapanların hiçbiri ezan okunurken teyip kısmadı kornalara basmaya devam etti

yanıt1
yanıt8
Didem ağlama:

Sanane gerzek. Üç kuruş aklıyla siyaset yorumlayacak.

16
4
yanıtYanıtla
BAHAR:

BEN AKP LIYIM ANCAK DOGDURA DOGRU MUHARREM INCE COK DEGERLI BIR INSAN EGITIMLI O KESMI TOPLAYABILEN TEK KISI OLDU HER IKI TARAFTAN DA BAKARSAK ISE BEN CHP LI OLSA KESINLIKLE PARTIDE DEGISIM SART DERIM SONUCTA HEPIMIZ BU ULKEDE YASIYORUZ HEPIMIZ VAROLMALIYIZ SIZDE IYIKI VARSINIZ YOKSA TEKDUZELIK CEKILMEZ ASIRICILIK OLUR

14
4
yanıtYanıtla
türk:

İsmail bey sen Didem''leri boş ver işe devam

8
9
yanıtYanıtla
gerçekler:

yiyin birbirinizi takke düştü kelle göründü sizin dostluğunuz zafere kadar olmayınca bozguna uğrayınca girin birbirinize

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title