Haberler

Müftü Coşkun İçin Veda Yemeği

Muş'un Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Erkan Kaçmaz, tayini çıkan Müftü Dr. M. Akif Coşkun için veda yemeği verdi.

Muş'un Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Erkan Kaçmaz, tayini çıkan Müftü Dr. M. Akif Coşkun için veda yemeği verdi.

Varto Müftüsü Dr. M. Akif Coşkun'un tayininin Hatay'ın Kumlu ilçesine çıkmasının ardında Kaymakam Erkan Kaçmaz tarafından veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Kaymakam Erkan Kaçmaz'ın yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı İsmail Terzi ve kurum müdürleri katıldı. Burada bir konuşma yapan Kaçmaz, Müftü Coşkun'un tayininin Hatay'a çıktığını hatırlatarak, "Sağ olsun gayretiyle, çabasıyla son ana kadar görev hakkını verme niyetiyle hareket etti. O nedenle hem kendi adıma ve ilçem adına kendisine teşekkür ederim. İnşallah yeni görev yeri kendisi ve ailesi için hayırlı olur" dedi.

Müftü Dr. M. Akif Coşkun ise, "Biz Varto'dan gider olduk, kalanlara selam olsun. Bizim için hayır dua edenlere selam olsun. Hepinizi saygılarımla selamlıyorum" diye konuştu. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Varto Müftü Muş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title