Haberler

Motokros Yarışlarında Kaza

Türkiye Motokros Şampiyonası'nda İki Yarışçı Motosikletleriyle Kaza Geçirdi.

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde düzenlenen Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 17'nci ayağında iki yarışçı motosikletleriyle kaza geçirdi. Çeşitli yerlerinde kırıklar olan 2 sporcunun hayati tehlikesi bulunmuyor.

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından Fethiye'ye bağlı Esenköy'deki 10 kilometrelik Akdeniz Off Road Parkuru'nda düzenlenen Türkiye Motokros Şampiyonası 1'inci ayağına, kazalar damga vurdu. Şampiyonanın iddialı isimlerinden 57 numaralı Hayati Söyler ile 6 numaralı Ümit Dirin, dik rampadan atlayış yaparken dengelerini kaybederek kaza yaptı. Seyircileri korkutan kazalarda Söyler'in sağ ayağı ile kaburgası kırılırken, Dirin'in ise sol kolu iki yerden kırıldı. Yaralılar, motokros pistine çağırılan ambulans ile Özel Letoon Hastanesi'ne götürülürken, hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

YARIŞIN ŞAMPİYONLARI

Yarışlarda Sancaktepe Motosiklet Kulübü'nden Şakir Şenkalaycı 1'inci olurken, Fethiye Ormanspor Kulübü'nden Kunter Kuşçu ikinci, kaza geçiren Sancaktepe Motosiklet Kulübü sporcusu Ümit Dirin ise 3'üncü oldu.

Ankara, İstanbul, İzmir, Muğla, Antalya, Ordu ve Bursa'dan toplam 75 sporcunun katıldığı yarışları Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli, Muğla Gençlik ve Spor Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ve Fethiye Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Ilgar'ın da aralarında bulunduğu 4 bin kişi izledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title