Haberler

Moda Tutkunları Bu Hafta Limango'da Buluşuyor

Güncelleme:

Dünyanın En Gözde Markalarının Ürünlerini %70'e Varan İndirimlerle Üyelerine Sunan Limango, Bu Hafta Da Yaz Modasının Favori Markalarını Sizlerle Buluşturuyor.

Dünyanın en gözde markalarının ürünlerini %70'e varan indirimlerle üyelerine sunan Limango, bu hafta da yaz modasının favori markalarını sizlerle buluşturuyor. 26 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında Havaianas, Hogan, Issey Miyake, Matraş, Nivea, Nuxx, Quantum, Sisley ve Trussardi'nin ürünleri Limango'da %70'e varan indirimlerle satışa sunuluyor. Üye sayısı 500.000'e yaklaşan Limango, bu hafta çok renkli ve çok indirimli!

26.07.2010, İstanbul

En gözde markaların ürünlerini sürpriz indirimlerle üyelerine sunan Limango'nun bu haftaki kampanyaları, moda tutkunlarına çok cazip fırsatlar sunuyor. Limango.com.tr'den, 26 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında Havaianas, Hogan, Issey Miyake, Matraş, Nivea, Nuxx, Quantum, Sisley ve Trussardi'nin ürünleri %70'e varan indirimlerle satın alınabilir. Üye sayısı 500.000'e yaklaşan Limango'ya göz gezdirmeden bu haftaki alışverişinizi tamamlamayın.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title