Haberler

Minik Sporcular Tekvando Şöleninde Göz Doldurdu

Selçuklu Belediyesi Tarafından Düzenlenen Tekvando Şöleni'ne Katılan Minik Sporcular Göz Doldurdu

Selçuklu Belediyesi tarafından düzenlenen Tekvando Şöleni'ne katılan minik sporcular göz doldurdu. Tekvando sporuna yeni başlayan sporculara müsabaka tecrübesi kazandırmak amacıyla düzenlenen şölene, Selçuklu Belediye spor Kulübü Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fatih Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bilgiç, Tekvando Aile Birliği üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Yılmaz, programın açılışında her yaştan kişiyi spor ile tanıştırmayı amaçladıklarının belirterek, 'Selçuklu Belediyespor Kulübü uluslararası dereceler elde etmeyi hedeflemenin yanı sıra her yaştan kişinin sporla tanışması için çaba harcamaktadır. İlkokula başlamadan önce sporla tanışan çocuklarımız bedenen gelişmenin yanı sıra sosyal bir aktivitenin içinde olmakla kendilerine olan öz güvenlerini artırmaktadır' dedi.

Şölende yapılan müsabakalarda bayanlar 20 kilogramda İrem Bayram, 25 kilogramda Aybike Demirel, 30 kilogramda Rumeysa Bıyık, 30 kilogramda Elif Beyza Öztürk, 40 kilogramda Ayşegül Armağan birinci oldu. Erkeklerde ise 20 kilogramda Özgen Karabacak, 25 kilogramda Dursun Armağan, 30 kilogramda Hakan Çelebi, 36 kilogramda Ali Akol ve 40 kilogramda ise Mehmet Eresen birincilik kazandı.

Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreninde sporculara, çeşitli hediyeler verildi. (ÖND-ERS-NÖZ) - KONYA

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title