Haberler

Minibüsün Çarptığı Anne Öldü, Çocuğu Ağır Yaralı

Adıyaman'da Meydana Gelen Trafik Kazasında Anne Hayatını Kaybederken, Kucağındaki Çocuğu Ağır Yaralandı.

Adıyaman'da meydana gelen trafik kazasında anne hayatını kaybederken, kucağındaki çocuğu ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kahta ilçesinden Adıyaman istikametine gelen Kemal T. (48) yönetimindeki 46 E 3159 plakalı minibüs, Atatürk Bulvarı Yeni Hal Pazarı mevkiinde yaya olarak karşıdan karşıya geçmek isteyen Ayten Çelik (31) ve kucağında bulunan kızı Gülfem Çelik'e (5) çarptı. Meydana gelen kazada ağır yaralanan anne, aşırı kan kaybından olay yerinde hayatını kaybetti. Annenin kucağında bulunan küçük kız ise yolun kenarındaki kaldırıma fırladı. Kafası kaldırıma çarpan küçük kız, ambulansla Adıyaman

Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesine alındı.

Hayatını kaybeden anne Ayten Çelik'in yakınları olay yerine gelerek yolu trafiğe kapatmak istedi. Cenazenin morga götürülmesine engel olan akrabalar, polis tarafından ikna edildi. Daha sonra olay yerine gelen bir ambulans, Çelik'in cenazesini Adıyaman Devlet Hastanesi morguna götürdü.

Kaza sonrası bir süre ulaşıma kapanan yol, çalışmaların tamamlanmasıyla yeniden trafiğe açıldı. Minibüs sürücüsünün gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

(MY-ST-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title