Haberler

Milli Basketçiydi, 50'sinden Sonra Oyuncu Oldu

Annesi ve Kardeşi Türkiye'nin En Tanınmış Tiyatrocuları Arasında Yer Alan Ünlü Basketbolcu Efe Aydan, 50 Yaşına Dek Uzak Durduğu Tiyatro Sahnelerine Sonunda "Merhaba" Dedi ve İlk Oyununda Ayakta Alkışlandı.

Annesi ve kardeşi Türkiye'nin en tanınmış tiyatrocuları arasında yer alan ünlü basketbolcu Efe Aydan, 50 yaşına dek uzak durduğu tiyatro sahnelerine sonunda "merhaba" dedi ve ilk oyununda ayakta alkışlandı.

Neredeyse tüm ailesi tiyatro oyuncusu olmasına rağmen tiyatro salonları yerine spor salonlarını seçip Türk basketbolunun gelmiş geçmiş en iyi oyuncuları arasına giren eski milli basketbolcu ve Tofaş Spor Kulübü Başkanı Efe Aydan da, sonunda tiyatrocu oldu. 1970 ve 80'li yıllarda TV ekranlarına damgasını vuran "Kaynanalar" dizisindeki "Tijen" karakteriyle uzun yıllar adından söz ettiren opera ve tiyatro sanatçısı Sevda Aydan'ın oğlu ve pek çok dizi ile önemli sinema filmlerinin başrol oyuncusu olan Ege

Aydan'ın da ağabeyi olan Efe Aydan, 52 yaşından sonra aile mesleğine "merhaba" dedi. Kamil Atlıman'ın yazıp yönettiği ve Tofaş personelinin rol aldığı "Şehir Kaçtı Gözüme" adlı oyunla dün akşam Tofaş personelinin karşısına çıkan Aydan, dalavereci bir milletvekilini canlandırdı. Buttim'deki oyunu izlemeye gelen Efe Aydan'ın kardeşi Ege Aydan da, ağabeyinin heyecanına ortak oldu.

Aydan, sahnede 40 yıllık ustalara taş çıkardı. Sahne duruşu ve yüz mimikleriyle desteklediği rolünü başarıyla canlandıran ünlü spor adamı, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

(ET-İHS-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title