Haberler

Şahin'den AK Partililere, 'Günahlara Ortak Olmayın' Çağrısı

Güncelleme:

MİLAD Partisi Genel Başkanı İdris Naim Şahin, AK Partililere seslenerek, 'Günahlara ortak olmayın' çağrısı yaptı.

MİLAD Partisi Genel Başkanı İdris Naim Şahin, partisinin Antalya İl Teşkilatı toplantısına katıldı. Konuşmasında AK Partililere seslenen Şahin, 'Günahlara ortak olmayın' çağrısı yaptı.

"HIRSIZLARLA BÖLÜCÜLERE BU PARTİDE YER YOK"

"MİLAD Partisi'nin adı Millet, soyadı Adalet" diyen Şahin, partinin kapısının herkese açık olduğunu, ancak hırsızlarla bölücülere bu partide yer olmadığını ifade etti. MİLAD'ın bir başlangıç olduğunu belirten Şahin'in hedefinde, eskiden mensubu olduğu Ak Parti vardı. Mevcut hükümetin MİLAD'tan önceki son hükümet olacağını ileri süren Şahin, Türkiye'de başta iktidar partisi olmak üzere siyasetin irtifa kaybettiğini kaydetti.

"SURİYE'DEKİ KANDAN İKTİDAR DA SORUMLU"

Konuşmasında Suriye'de dökülen kandan hükümeti sorumlu tutan Şahin, "Eğer Türkiye Suriye'nin iç meselesine karışmamış olsaydı, Esad Türkiye'nin içinde bulunduğu Milletler Camiasına rağmen kaç bin cana kıyabilirdi. Ben iddia ediyorum 10 binin altında kalırdı. Ama Türkiye'nin yanlış dış politikası ve hukuka aykırı uygulamaları sonucunda bugün 250 bin insanın hayatı sona ermiş. 250 bin insanın hayatını kaybetmesinde Türk hükümetinin vicdani ve siyasi sorumluluğu yok mudur" dedi.

"KIRIN BU SAADET ZİNCİRİNİ"

17 ve 25 Aralık operasyonlarını kastederek hukukun kişiden kişiye farklı uygulandığını ileri süren Şahin, AK Partili seçmenlere de seslendi. Şahin, "Ey AK Partili kardeşlerim. Ey iktidara gönül vermiş kardeşlerim. Şunu diyerek bu hukuksuzluğu geçiştiremeyiz; 'Çalıyorlar ama çalışıyorlar' diye. Benim okuduğum kitaplarda böyle bir şey yok. Siz farklı bir kitap biliyorsanız, onu ilan edin ben de okuyayım o kitabı. Vicdanlarınızın rahatsız olduğunu biliyorum. Sizi bazı, ısmarlama, atanmış fetva sahipleri sakın ola ki tatmin etmesin, kandırmasın. Bu yapılan suçtur, günahtır. Bir kısmınız gönülden bağlısınız. Bir kısmınız başka türlü bağlar içindesiniz. Kırın bu saadet zincirini. Bu saadet zinciri aynı zamanda haram zinciridir haram. Değmez iki paralık dünyada buna" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

İdris Naim Şahin Ak Parti Türkiye Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500

Yorumlar (27)

80:

inadına ak parti inadına recep tayip erdoğan buyuyun ölçüsü al ne kadar olduğunu gör

1
9
yanıtYanıtla
Zaza 23 PalùmobilWeb@haberler.com:

Odun senden tahta bile olmaz arpan biti

1
8
yanıtYanıtla
al:

şahini sevmiyorum ama söyledikleri doğru AKP ye oy yok

7
1
yanıtYanıtla
Bir vatandas:

helal olsun boyle bir ortamda bunlari soyleme cesareti ve yurekliligi icin. herkes ampulun isigindan ve gucunden faydalanirken o zor olani secti, zor bir yola girdi. yolu acik olsun

3
5
yanıtYanıtla
Zaza 23 PalùmobilWeb@haberler.com:

10 yil buyuncs arpayi bulbul yegdim sesin cikmadi arpa keslince gunahlardan bahes ediyurson odun sen Den bir tahta bile olmaz yirinma ordaysan hala erkeler saysinden duduk

5
2
yanıtYanıtla
yeter artıkMobil-ANDROID:

Bakanken bu söylediklerini söyleseydin ya

3
4
yanıtYanıtla
Ömer yilmazMobil-IOS:

Nanköre Adam demeyin beyler

5
2
yanıtYanıtla
Murat:

arkandayız Sayın Genel başknım

5
1
yanıtYanıtla
MUSA:

isine bak sahin

5
1
yanıtYanıtla
ahmet:

vay taklaci guvercin vay

1
4
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title