Haberler

MHP Lideri Devlet Bahçeli: Fenerbahçe Büyük Takımdır, Düşmez

Güncelleme:

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Akhisarspor'a yenilerek küme düşme potasına giren Fenerbahçe'yle ilgili "Herhangi bir endişeye gerek yoktur. Bunlar büyük takımlar, düşmez, üzmeyin kendinizi." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Spor Toto Süper Ligde bu sezon gösterdiği performansla taraftarları kahreden Fenerbahçe'yle ilgili de "Fenerbahçe küme düşmez, üzmeyin kendinizi." ifadelerini kullandı.

Bahçeli, açıklamalarında şunları söyledi:

"Fenerbahçe'de 1907 ruhu vardır, herhangi endişeye gerek yoktur. Düşmez, büyük takım bunlar, üzmeyin kendinizi."

TAKIM KÜME DÜŞME POTASINA GERİLEDİ

Fenerbahçe, dün oynanan Akhisarspor maçını 3-0 kaybetmiş ve puan tablosunda 16. sıraya gerilemişti. Başkan Ali Koç, ortaya konan futbol nedeniyle uçak biletlerini iptal ederek takımı İstanbul'a otobüsle göndermişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (23)

.:

GERÇEK ÜLKÜCÜ SENİ HİÇ BİR ZAMAN AFFETMEZ 100 YILLIK ÜLKÜYÜ STEPNE YAPTIN

95
2
yanıtYanıtla
TANER:

SEN İLK ÖNCE PARTİNE SAHİP ÇIK FENERİN DÜŞÜP DÜŞMEMESİ SANA MI KALDI

63
9
yanıtYanıtla
YORGUN:

VAR GİT YOLUNA BE ADAM. ÜLKÜCİLERİ BİR BAĞ PIRASAYA SATTIN, ÇİL YAVRUSU GİBİ ORTADA BİRAKTIN. ALLAH!INI SEVERSEN ÇEKİL KABUĞUNA GAYRİ. BİR CAMİAYI BERBAT ETTİN. ÜLKÜCÜLERE İHANET ETTİN.

54
5
yanıtYanıtla
KÖFTECİ SELAHATTİN:

DEVLET ELİYLE ŞİKE Mİ YAPILACAK. BAHÇELİNİN BU AÇIKLAMALARINI, ÜZERİNE VAZİFE ALAN KURUM VE İDARECİLERİN OLMAYACAĞINI MI ZANNEDİYORSUNUZ. NE YAPACAKLARINI GÖRECEĞİZ. AYIPTIR AYIP. . SİYASET SPORUN İÇİNDE, DİNİN İÇİNDE YA Bİ ELİNİZİ ÇEKİN BE KARDEŞİM. BELEDİYE BAŞKANLIĞI PAZARLIĞININ İÇİNDE SPORA NASIL ZAMAN AYIRIYORSUN HAYRET

54
3
yanıtYanıtla
talha:

neye el atsa elinde kalıyor zaten her şeyi berbat ettin bari futbolu bırak

34
1
yanıtYanıtla
Tayyar Durden:

Aman babyiğit sen bulaşma ne olursun; zaten yeterince kötü takımın durumu, komple gömme takımı.

27
1
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ:

ALMANYADAN SELAMLAR BEN DÜRBÜNLÜ NİKİMİ KULLANAN SAHTE HESAPLARA İTİBAR ETMEYİNİZ ÖZ HAKİKİ DÜRBÜNLÜ BENİM

0
15
yanıtYanıtla
baya:

SANANE YAA BOŞVER DÜŞSÜN. DİĞER DÜŞEN TAKIMLAR BU ÜLKENİN TAKIMLARI DEĞİLMİ. BUNA NEDEN SAHİP ÇIKIYORSUN.

13
0
yanıtYanıtla
sasali:

Sorma. Çok önemli birşey. Nıktık bu 3 büyütülmüş sevdasından bu ülkenin. En geri milletiz çoğu şeyde

yanıt0
yanıt0
Genç fb:

Düşmez ama düşürürler oyun var fb kumpas kuruluyor Ali KOÇ Başkan FB sampiuon

2
9
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title