Haberler

Meyhane'de Nanna'da!

Neslihan Yargıcı, Esra Sönmezer,arart Mor ve Kaan Erkam'ın Başrollerini Paylaştığı ve 17 Kişilik Oyuncu Ekibiyle Son Zamanların En Dikkat Çeken Oyunu Meyhanede 3 Nisan 2008 Saat 21:00'de Nanna'da!

NESLİHAN YARGICI, ESRA SÖNMEZER,ARART MOR VE KAAN ERKAM'IN BAŞROLLERİNİ PAYLAŞTIĞI VE 17 KİŞİLİK OYUNCU EKİBİYLE SON ZAMANLARIN EN DİKKAT ÇEKEN OYUNU MEYHANEDE 3 NİSAN 2008 SAAT 21:00'DE NANNA'DA!

Bir Ermeni meyhanesinde o zamanlar kimsenin kimseyi hor görmediği herkesin –BİZ- dediği dönemlerde yaşanmış olması olası bir sohbet.

Oyunu izlemeye geldiğinizde fuayede salataları yapmakta olan ve kocasından dayak yemiş Mina Hanım'a rastlayacaksınız. İçeride acem garson Araş yarım Türkçesi'yle siparişinizi alıyor.

Moşe Efendi henüz hariciyedeki odasının ampulünü söndürmemiş. Az sonra çıkıp gelecek. Ketum, kahvede son eli oynoor. Külhani Davut ise belinde saldırma,salınarak yolda. Meyhaneye geloor.

Sahne meyhane ama salon da meyhane. Rakı ya da şarap almaz mısınız?

Az sonra sahneye kimler gelecek kimler. Aris in direkler arasından getirdiği sihirbaz Kirkor yaptığı numaralarla Davutu deli edecek. Bayanlar baylar, madamalar kokonalar hepsi bu oyunda… Ayrıca sürpriz konuklar…

Koltuklar yerine masalar var. Ve sadece 100 kişi izleyebiloor oyunu.

Buyurunuz.

Az sonra yan masanız gibi sergilenecek oyun. Sahneden gelecek salatalarınız.

Fasıl dinleyip, içkinizi içerken bir de bakacaksınız ki 1,5 saat geçip gitmiş. Artık başka bir zaman boyutunda başka bir meyhanede devam edersiniz içmeye. Küfelik olmayın yeter.

Tekrar geliniz. Yine beklooruz ifindim.

Bu muhteşem oyun bu perşembeden itibaren her perşembe geccesi Nanna'da..

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title