Haberler

Meteoroloji'den Lodos Uyarısı

İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden Yapılan Açıklamada, Cuma Günü Marmara ve Batı Karadeniz'de Lodos Fırtınası Beklendiğini Bildirilirken, Vatandaşlardan Fırtına Nedeniyle Soba Zehirlenmeleri ve Deniz Ulaşımı Başta Olmak Üzere Görülebilecek Olumsuzluklara Karşı Tedbirli Olmaları İstendi.

İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Cuma günü Marmara ve Batı Karadeniz'de Lodos fırtınası uyarısı yaptı.

İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım imzası ile yapılan yazılı açıklamada, halen Lodos'tan hafif ara sıra orta kuvvette esen rüzgarın, Cuma günü şiddetini artırarak kuvvetli ve kısa süreli fırtına şekline dönüşeceğinin tahmin edildiği belirtildi. Açıklamada, Lodos fırtınasının Cumartesi gününün ilk saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği ifade edilirken, fırtına dolayısıyla soba zehirlenmeleri ve deniz ulaşımı başta olmak üzere görülebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

HAVA SICAKLIKLARI CUMA AKŞAMINDAN İTİBAREN DÜŞECEK

Açıklamada ayrıca, mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığının, Perşembe ve Cuma günüde de artmaya devam edeceği bildirilirken, "Hava sıcaklığı cuma akşam saatlerinden itibaren başlayacak yağışla beraber azalarak mevsim normalleri seviyesine inecek" denildi. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title