Haberler

Messi Çıktı Arda Girdi

Barcelona’nın La Liga’da oynadığı Athletic Bilbao maçında Messi’nin yerine Arda oyuna girdi.

Barcelona'nın La Liga'da oynadığı Athletic Bilbao maçında Messi'nin yerine Arda oyuna girdi.

İspanya La Liga'da Barcelona sahasında Athletic Bilbao ile karşı karşıya geldi. Bol gollü karşılaşmada milli futbolcu Arda Turan gösterdiği performans ve yaptığı asistle alkış aldı. Mücadeleye yedek kulübesinde başlayan Turan, 46. dakikada Lionel Messi'nin yerine oyuna girdi. Messi'nin oyundan alındıktan sonra direkt soyunma odasına gitmesi ise İspanyol basınında ses getirdi. Messi'nin bu tavrı İspanyol bası tarafından dinlenmek için bunu yaptığı şeklinde yorumlandı.

6 GOL 1 KIRMIZI KART

Mücadelede 6 gol olurken, 1 de kırmızı kart çıktı. Maçın henüz 4. dakikasında Athletic Bilbao'da Iraizoz kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 10 kişi kalan rakibi karşısında Barcelona gol oldu yağdı. 7. dakikada Messi takımının ilk golünü penaltıdan kaydederken, Neymar 31. dakikada skoru 2-0 yaptı. Luis Suarez ise 48, 68 ve 82. dakika attığı gollerle hat-trick yaptı. Uruguaylı futbolcunun 68. dakikada attığı golün asistini ise milli futbolcu Arda Turan yaptı. Barcelona'nın bir diğer golünü de 62. dakikada Ivan Rakitic kaydetti.

Bu galibiyetle Barcelona 1 maç eksiği ile puanını 45'e yükselterek, 2. sırada yer aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Athletic Bilbao Lionel Messi La Liga Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title