Haberler

Mersin İdman Yurdu Kayıp

Spor Toto Süper Lig'in 7.haftasında Mersin İdman Yurdu, sahasında ağırladığı Kayserispor'a 2-1 mağlup oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Mersin İdman Yurdu, sahasında ağırladığı Kayserispor'a 2-1 mağlup oldu.

Maç sonrası basın toplantısında konuşan Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, uzun bir süreden beri seyircileri önünde galip gelemediklerini ifade ederek, "Özelikle bugün galip gelip bunun ilkini başarmayı çok istedik ama maalesef belki çok istemek bize pahalıya mal oldu. Belki isteyen, arzu eden takım gibi gözüksek de çok gerekli pozisyonlara giremediğimizi söyleyebilirdim. Bazı pozisyonlarda aceleci olmak bizi sıkıntıya düşürdü. Tabi iki tane kolay gol yedik. Bu maçta bizi konsantrasyon eksikliği bu duruma düşüren ana öğedir. Pes eden bir takım olmayı düşünmedik. Pes etmeyeceğiz. Çünkü olduğumuz sıkıntılı yerden kurtulmak için bir veya iki maç kazanmak gerekiyor. Bir iki maç kazandıktan sonra bu takımın iyi günlerini hep birlikte yaşayabileceğimize inanıyorum" dedi.

Mersin İdman Yurdu kalecisi İbrahim Sehiç ise, bugün maçı kaybetmelerindeki en büyük sebebin konsantrasyon eksikliği olduğunu dile getirerek, "İdmanlarda çok iyi işler yapıyoruz. Ama ne yazık ki konsantrasyon eksikliğimizin sonunda yine goller yedik. Ama bu kötü durumun üstesinden geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Mersin İdman Yurdulu Nduka Ozokwo da, takımlarını çok kaliteli ve iyi bir takım olduğunu belirterek, "İdmanlarda kendimizi görüyoruz ve bütün Türkiye'de iyi takım olduğumuzu biliyor. Ama bizim tek ihtiyacımız bir tane galibiyet. Yani bu galibiyetimizi alsak hem moralimiz hem oynadığımız futbol üst düzeylere çıkacaktır. Bizimde amacımız bu galibiyeti en kısa sürede elde etmektir" şeklinde konuştu.

KAYSERİSPOR CEPHESİ

Kayserispor Antrenörü Ertuğrul Seçme de galip geldikleri için çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Zorlu bir müsabaka olacağını biliyorduk. İki takımında ligde pozisyonları iyi değildi. Deplasmanda ilk galibiyetimizi aldığımız için çok mutluyuz. Arkadaşlar istediğimiz oyun sistemini sahaya yansıtıp iyi mücadele edince haklı bir galibiyet elde ettiğimize inanıyorum" dedi.

Kayserispor kalecisi Ertuğrul Taşkıran da bu maçın kendileri açısından zorlu geçeceğini bildiklerinin altını çizerek, "Bunun farkındaydık ancak biz bu hafta kendi içimizde yaptığımız konuşmalarda bu maçı istediğimizi gösterdik ve birbirimize inandık. Bunu da sahaya en iyi şekilde yansıttığımızı düşünüyorum. Eğer yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik çok daha farklı bir galibiyet alabilirdik. Bunların artık bir önemi kalmadı. Önümüzde Milli Takım arası var. Bu arada milli takıma gidecek arkadaşlarımız var. Bu galibiyet bizim adımıza çok mutluluk verici oldu. Bizim bütünleşmemiz adına çok iyi oldu. Şota hoca aramızdan ayrıldı. Gerçekten kendisi çok düzgün ve karakterli bir insandı. Buradan kendisine çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kayserisporlu Okay Yokuşlu ise bugün ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ifade ederek, "Hafta içi bu maça özel olarak hazırlanmıştık. İlk yarıda golü bulduk. İlk yarı çok iyi bir oyunla geçti. İkinci yarının başında bir oyundan koptuk ve golü yedik. Ama sonra tekrar toparlanmayı bildik. 2-1 kazandık deplasmanda. Buda bizim ilk deplasman galibiyetimiz. Bunun için çok mutluyuz. Mersin İdman Yurdu takımını da tebrik ediyoruz" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Nurullah Sağlam Kayserispor Spor Haberler

İsrailli temsilci, Birleşmiş Milletler'in Filistin kararını imha makinesine attı

İsrailli temsilci, Birleşmiş Milletler'in Filistin kararını imha makinesine attı

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış: Yargı eleştirilemez değildir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış: Yargı eleştirilemez değildir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title