Haberler

Mersin'e Şehit Ateşi Düştü

Türkiye’yi yasa boğan Dağlıca’daki hain saldırıda şehit olan Astsubay Çavuş Cemre Salih Gözen’in Mersin’in Tarsus ilçesindeki ailesine acı haber ulaştırıldı.

Türkiye'yi yasa boğan Dağlıca'daki hain saldırıda şehit olan Astsubay Çavuş Cemre Salih Gözen'in Mersin'in Tarsus ilçesindeki ailesine acı haber ulaştırıldı.

Şehit Astsubay Çavuş Cemre Salih Gözen'in (25) Tarsus'un Yeşil Mahallesi 4103. Sokak Serap Apartmanı kat 3'deki ailesine acı haberi Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, Belediye Başkanı Şevket Can, Garnizon Komutanı Binbaşı Yavuz Bulut, Emniyet Müdürü Salim Çakan, Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve Müftü Vekili Ahmet Korkmaz verdi. Apartmanın önünde duran 112 ambulansını görünce oğlunun şehit olduğunu anlayan Fatma Gözen feryat etmeye başladı. Basın mensupları evin içine alınmazken, acı haberi duyan yakınları ve komşuları şehidin evine akın etti. Acı haberi alan baba Hayri ile anne Fatma Gözen gözyaşlarına boğuldu. Sinir krizi geçiren şehidin annesi ve yakınlarına sağlık görevlileri müdahale etti. Çevredekiler teröre lanet yağdırırken, Tarsus Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri şehidin oturduğu sokağa ve evinin balkonuna dev Türk bayrağı astı.

3 çocuklu ailenin tek oğlu olan şehit Cemre Salih Gözen'in ablası Doğa'nın da Şanlıurfa'da polis memuru olduğu öğrenildi. Şehidin polis kız kardeşi Doğa ise aldığı acı haber üzerine geldiği baba ocağında annesi ve yakınları tarafından gözyaşları ile karşılandı. Askeri yetkililer acılı aileyi teselli etmeye çalıştı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Dağlıca Türkiye Tarsus Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title