Haberler

Mersin Büyükşehir Belediyespor'dan Şehit Ailelerine Yardım

Mersin Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Erol Ertan, Geçtiğimiz Haftalarda Oynanan Alpella ile Pınar Karşıyaka Maçlarından Elde Edilen Geliri, Gazi ve Şehit Aileleri Derneği Mersin Şube Başkanı Suna Ünlüselek'e Teslim Etti.

Mersin Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Erol Ertan, geçtiğimiz haftalarda oynanan Alpella ile Pınar Karşıyaka maçlarından elde edilen geliri, Gazi ve Şehit Aileleri Derneği Mersin Şube Başkanı Suna Ünlüselek'e teslim etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı'nın Alpella ve Pınar Karşıyaka ile yaptığı maçlarda elde edilen geliri şehit ailelerine verilmek üzere Suna Ünlüselek'e teslim eden Erol Ertan, "Ülkemizin güvenliği için hayatlarının baharında aramızdan ayrılan şehit evlatlarımızın geride kalan aileleri sakın kendilerini kimsesiz zannetmesinler. Tüm Türk ulusu, geçmişte olduğu gibi bugün de şehitlerimizin geride kalan yakınlarına kol kanat germektedir. Biz de Mersin Büyükşehir Belediyesispor Kulübü olarak, kendi sahamızda yaptığımız son iki maçın gelirini şehit ailelerine bağışlıyoruz" dedi.

Gazi ve Şehit Aileleri Derneği Mersin Şube Başkanı Suna Ünlüselek ise, tüm Türkiye'nin birlik ve beraberlik içerisinde teröre gösterdiği tepki ve şehitlere sahip çıkmasının kendilerini memnun ettiğini belirterek, Mersin Büyükşehir Belediyespor'a da yaptığı bu anlamlı bağış için tüm şehit aileleri adına teşekkür ettiğini ifade etti.

(ÖT-MT-MT-Y)

25.10.2007 17:32 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title