Haberler

Melikgazi'de Camilere Gül Suyu Esansı

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Her Zaman Olduğu Gibi Önemli Gün ve Gecelerde Melikgazi Belediyesince, Camilere Gül Suyu Esansı Sıkıldığını Hatırlatarak, Bayram Namazı İçin Oluşturulan Ekip ile Çarşı İçerisinde Yer Alan Büyük Camilerde Perşembe ile Cuma Günleri Gül Suyu Esansı Çalışmasının Devam Ettirileceğini Söyledi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, her zaman olduğu gibi önemli gün ve gecelerde Melikgazi Belediyesince, camilere gül suyu esansı sıkıldığını hatırlatarak, bayram namazı için oluşturulan ekip ile çarşı içerisinde yer alan büyük camilerde Perşembe ile Cuma günleri gül suyu esansı çalışmasının devam ettirileceğini söyledi.

Melikgazi Belediyesince geleneksel hale getirilen ‘Camilere Gül Suyu Esansı‘ çalışmasının cami cemaatince çok olumlu karşılandığını hatta bir çok vatandaşın mahalle camilerine de bu çalışmanın uygulanmasını istediğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Hunat, Cami Kebir, Bürüngüz gibi merkez camilerinin büyük gül suyu ile yıkanıldığını kaydetti.

Bayram namazında cemaatin gül kokuları arasında namazını eda edeceğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, bayramın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı hak’tan dilediğini sözlerine ekledi.

(SE-SE-Y)

11.10.2007 15:07 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title