Haberler

Mehmet Yasin Özlü Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Kocaeli Başiskele belediye başkan adayı olan Mehmet Yasin Özlü isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde AK Parti Kocaeli Başiskele belediye başkan adayı olan Mehmet Yasin Özlü isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Kocaeli Başiskele ilçesinde toplam 7 aday ile yarışan Mehmet Yasin Özlü isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Kocaeli Başiskele adayı Mehmet Yasin Özlü kimdir? AK Parti Kocaeli Başiskele adayı Mehmet Yasin Özlü yüzde kaç oy aldı?

Mehmet Yasin Özlü Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Kocaeli Başiskele belediye başkan adayı olarak gösterilen Mehmet Yasin Özlü Başiskele ilçesinde % 52,53 oranında oy almıştır. Başiskele ilçesinde % 52,53 oranında oy olan Mehmet Yasin Özlü adlı AK Parti adayı toplamda 30.996 adet oy sayısına ulaştı.

Mehmet Yasin Özlü Kimdir?

Mehmet Yasin Özlü seçim sonuçları

1980 yılında Başiskele'de doğdu. İlkokulu Yuvacık İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Ortaokul ve Liseyi İzmit'te okudu. 2004 yılında Kocaeli Universitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nden mezun oldu. Sakarya Universitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Bölümü'nde Yüksek Lisansını tamamladı. AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları kurucu üyesidir. 2. dönem Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulundu. Daha sonra AK Parti İl Yönetim Kurulu'nda çeşitli görevlerde yer aldı.Sırasıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Belde A.Ş Gülen Yüzler Müdürlüğü ve Gebze Özel Kalem Müdürlüğü'nün ardından Sekapark A.Ş ve Antikkapı A.Ş Genel Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2015 yılında kurulan UlaşımPark A.Ş'nin kurucu Genel Müdürü oldu.Türkiye Atletizm Federasyonu ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundu. İngilizce bilen Özlü, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Kocaeli Başiskele ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title