Haberler

Mehmet Akif Ersoy Ünevirsetise Bucak Zeliha Tolunay Eğitim Fakültesi Merkeze Alınacak

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (Maeü) Yönetimi, Bu Yıl Bucak İlçesi'nde Hizmete Giren Zeliha Tolunay Eğitim Fakültesi'ni Burdur Merkeze Alınması İçin Karar Aldı. Fakülte Bünyesinde Bilgisayar Öğretmenliği ve Matematik Öğretmenliği Bölümleri Bulunuyor.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAEÜ) Yönetimi, bu yıl Bucak İlçesi'nde hizmete giren Zeliha Tolunay Eğitim Fakültesi'ni Burdur Merkeze alınması için karar aldı. Fakülte bünyesinde Bilgisayar Öğretmenliği ve Matematik Öğretmenliği bölümleri bulunuyor.

Bucak Zeliha Tolunay Eğitim Fakültesi'ne öğretim görevlisi bulamadıkları için merkeze alma kararını aldıklarını ifade eden Mehmet Akif Ersoy Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Gökay Yıldız, "üniversite yönetimi olarak aldığımız kararı YÖK'e gönderdik. YÖK'ten gelecek karar doğrultusunda Bucak Zeliha Tolunay Eğitim Fakültesi'nde bulunan Bilgisayar Öğretmenliği ve Matematik Öğretmenliği bölümlerinin merkeze alacağız" dedi.

(OÖ-CE-SÇ-Y)

06.02.2007 16:14 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title