Haberler

Marmaris Ingiliz Milyarder Marmaris'te

Ingiliz milyarder Marmaris'teİNGİLTERE Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur'un patronu ve aynı zamanda ülkenin beşinci zengini olarak bilinen Joe Lewis, ailesiyle birlikte 150 milyon dolarlık 'Aviva' isimli motor yatıyla Bodrum'dan sonra Marmaris'in Hisarönü Körfezindeki Soğucak...

Ingiliz milyarder Marmaris'te

İNGİLTERE Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur'un patronu ve aynı zamanda ülkenin beşinci zengini olarak bilinen Joe Lewis, ailesiyle birlikte 150 milyon dolarlık 'Aviva' isimli motor yatıyla Bodrum'dan sonra Marmaris'in Hisarönü Körfezindeki Soğucak Koyu'na demir attı.

Geçen pazar günü özel jetiyle Milas- Bodrum Havalimanı'na gelen ve tatiline başlayan Tottenham Hotspur'un eş başkanı, İngiltere'nin en zengin beşinci kişisi 77 yaşındaki milyarder Joe Lewis, kızı Vivienne Lewis ve torunları ile birlikte dün (perşembe) de Marmaris koylarına geçti. Hisarönü Körfezinde Kisebükü Koyu'na demir atan tekne, buranın gezi teknelerince çok sık ziyaret edilmesi nedeniyle hemen yandaki Soğucak Koyu'na geçti. Lewis ailesi, öğleden sonra koyun biraz daha boşalmasını fırsat bilerek denizde yüzdü, kürek sörfü ve su kayağı yaptı.

GEZİ TEKNELERİNDEN SELAMLAMA

Hisarönü Körfezi'nde günlük tura çıkan gezi tekneleri, 100 metre uzunluğunda 150 milyon dolar değerindeki süper lüks yat 'Aviva'nın yakınından geçerken, düdük öttürerek teknedekileri selamladı. Saat 15.00'ten sonra koydan gezi teknelerinin ayrılmasını ve tenhalaşmasını fırsat bile Lewis ailesi de hareketlendi. Teknenin güvertesinde hem güneşlenip hem de bilgisayarıyla meşgul olan Joe Lewis'in kızı Vivienne, su kayağı yapmaya başladı. 5-6 kez düşmesine rağmen kayakta başarılı olduğunu gösteren Vivienne yine çevreden geçen tekneler tarafından selamlandı.

Yattaki bir kişi ise, uzaktan bakıldığında deniz üzerinde yürüyor hissi veren 'kürek sörfü' ile saatlerce kıyı boyunca gezinti yaptı. Ailenin Marmaris koylarının ardından Göcek koyları ve peşinden de Rodos'a gideceği tahmin ediliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Soğucak Aviva Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title