Haberler

13 Yaşındaki Kız, 23 Yaşındaki Kuzeni İle Evlendirildi, Polis Düğün Bitiminde Kızı Kurtardı

Güncelleme:

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde kendisinden 10 yaş büyük kuzeniyle evlendirilen kız çocuğu, düğün bitiminde gerçekleştirilen operasyonla kurtarıldı.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde kendisinden 10 yaş büyük kuzeniyle evlendirilen kız çocuğu, düğün bitiminde gerçekleştirilen operasyonla kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü, Yaşar köyünde ikamet eden 13 yaşındaki F.B.'nin, 23 yaşındaki kuzeni İ.B. ile evlendirileceği bilgisi üzerine harekete geçti. Kızıltepe merkezinde yüzlerce kişinin katılımıyla düğün yapılan salonun önüne gelen polis, olası bir gerginliğin önüne geçmek amacıyla, burada düğünün sona ermesini bekledi. Polis, davetlilerin salondan ayrılmasıyla birlikte, kız çocuğunu alarak, Çocuk Şube Müdürlüğüne götürdü. Damat ve iki ailenin üyelerinin de gözaltına alındığı öğrenildi.

BİR AYDA İKİNCİ ÇOCUK GELİN VAKASI

Kızıltepe'de, yaklaşık bir ay önce de, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne 14 yaşındaki D.K. adlı kız çocuğunun, kendinden 10 yaş büyük M.A.İ. (24) ile zorla evlendirileceği bilgisi ulaşması üzerine operasyon yapıldı. Operasyonda, kız çocuğu kurtarıldı, damat ve her iki tarafın aileleri gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kızıltepe Mardin 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (76)

ali:

13 yaşındaki çocuğun evliliğini savunan cahiller var. Hangi magaradan yaşadıysanız çıkın! Kardeşim bu nasıl saçmalıktır, bu nasıl sapıklıktır!

283
31
yanıtYanıtla
Fatma:

13 yas cocukla evlenen sapıktır!!!

yanıt2
yanıt0
Mina:

Yorumunuza 21tane dislike atanlarin eslerinin yasi 13 yada 14dur.

yanıt2
yanıt0
trabzon:

ıyıkı bu kanun geldı yasak evlendırılmesı 18 yasını doldurmadan eskıden annelerımzı eskıler bılır hep o yaslarda evlendırılıp kole gıbı hızlet edıldı. ne kotu zamanalrmıs. .

74
1
yanıtYanıtla
KILLI:

YAZIKLAR OLSUN BU YAŞTA KIZIN GELECEĞİYLE OYNANIRMI ALANI VERENİ İPTE SALLANDIRICAN

58
6
yanıtYanıtla
Adanalı:

Erkek arkadaşı olsa yadırgamaz çoğu kimse

29
35
yanıtYanıtla
türk:

Bu olaylar çok ki Türkiye`de. Genelde dinden birazda kültürden geliyor zaten. Sonra kalkıp ahlaktan falan bahsediyorlar, yok Avrupa şöyle böyle biz çok ahlaklıyız falan . . . geçin bunları toplum olarak bozuğuz son 15 yılda daha çok bozulduk

34
23
yanıtYanıtla
Onur:

Dinden değil kardeşim. Cahillikten.

yanıt13
yanıt9
türk:

Benim gözlemlerime ve araştırmalarıma göre böyle İslam dini şeytanın masum maskesi takmış halidir. Altını kurcaladıkça inanılmaz şeyler çıkıyor

yanıt10
yanıt12
adb:

çözüm çok basit. . . ver babaya-kocaya-dönüre 15 yıl hapis. gör nasıl bitiyormuş.

55
1
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title