Haberler

Map The Gap projesi hekaton etkinliği

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri'nin Toy Gençlik Derneği ortaklığı ile yürüttüğü ve toplam 8 ülkeden katılımcıya sahip olan Map The Gap Projesi hekaton etkinliği, Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri'nin Toy Gençlik Derneği ortaklığı ile yürüttüğü ve toplam 8 ülkeden katılımcıya sahip olan Map The Gap Projesi hekaton etkinliği, Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri'nin Toy Gençlik Derneği ile sürdürdüğü Map The Gap projesinin hekaton etkinliği, Tepebaşı Sosal Kuluçka Merkezi'nde düzenlendi. Katılımcıların ekipler halinde takım çalışması yaparak inovatif fikirler geliştirdiği hekaton etkinliğine, 8 ülkeden 20 gencin oluşturduğu 4 takım katıldı. Etkinlikte gençlerin sorunlarını haritalandırma üzerine 24 saat tasarım yapıldı ve oluşturulan tasarımlar jüriye sunuldu. Jüride kamu sektörünü temsilen Tepebaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Melih Savaş, özel sektörü temsilen Ender Kelleci, gençlik çalışanlarını temsilen Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri Koordinatörü Kerem Sezerer ve Bilgi Teknolojisi Uzmanı Almedin Beganovic'ten oluştu. Ayrıca CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ile Jale Nur Süllü de etkinliğe katılarak gençlerin tasarımlarını ve tespit edilen sorunları içeren sunumları dinledi.

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri de proje kapsamında Avrupa Dayanışma Programı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Gençler bilgilendirme toplantısına katılırlarken, Erasmus+ projesinin nasıl uygulandığını görme şansı da buldu. Ayrıca gençler, kendileri için tasarlanan uygulamaları görerek jürinin 5. üyesi olarak oy da kullandı ve kendi geleceklerini etkileyecek sorunların çözümü hakkında katılım sağlamış oldu.

Sunumların ardından jürinin seçtiği Mor Takım'ın projesi, ilerleyen zamanda kodlanıp önce pilot şehirlerde sonrasında ise tüm ülkelerde gençlerin kullanımına açılacak. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Tepebaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title