Haberler

Mansur Yavaş CHP'den İstifa Etti

Güncelleme:

2014 yılında CHP'nin MHP'den transfer ettiği Mansur Yavaş, yeni partisinde 2 yılı doldurmadan istifa etti.

CHP'den 2014 yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mansur Yavaş, CHP'den istifa etti. Yavaş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, belediye başkanlığı adaylığı sonrasında siyasete ara verdiğini, yeni bir durum olmadığını açıkladı.

İSTİFA DİLEKÇESİNİ VERDİ

Ankara Büyükşehir Belediye başkanlığı seçimini az bir oyla kaybeden Yavaş, istifa dilekçesini hem CHP Genel Merkezi'ne, hem de parti üyeliğinin resmen düşürülmesi için Yargıtay'a gönderdi.

YAVAŞ'TAN İLK AÇIKLAMA

Yavaş, CHP'den istifasıyla ilgili sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Yavaş, "Bugün basında CHP den istifa ettiğim yolunda haberler çıkmıştır. Ve bu istifa MHP kongresi ilişkilendirilmektedir. Adaylık süreci bittikten sonra karşılıklı nezaket içerisinde siyasete ara vermiştim. Bu yeni bir durum değildir." dedi.


GÖKÇEK'E RAKİP OLMUŞTU

Ankara'nın Beypazarı ilçesi belediye başkanlığı sonrasında 2009 seçimlerinde MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmuş beklenenin üzerinde bir oy almıştı. 2014 yerel seçimlerinde de CHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Yavaş, seçimi çok az bir oyla kaybetmişti. Yavaş, 2015 yılı milletvekili seçiminde ise CHP'den genel milletvekili adaylığı teklifini kabul etmemişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mansur Yavaş Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (23)

EKSİK BAHÇELİ:

MANSUR YAVAŞ SENİ BAŞKENTE BAŞKAN YAPACAĞIZ ASLAN PARÇASI. . . . .

22
7
yanıtYanıtla
Esin:

TİPSİZ MELİH ELİN MAKAMİNDA OTURMAUA UTANMİYORMUSUN?

4
15
yanıtYanıtla
Ercis:

Gule gule dayi lazim degilsin saten

6
9
yanıtYanıtla
hüsam:

mhp bitmiş tabanı dağılmiş suveyş kanalı derinliğinde gedik açılmiş siyasetinde , chp kendi bilinçsiz siyasetinde boğuşmakta şaşkın ördek gibi bir sağ bir sol göstermekte anlıyacağınız chp''dende bir cacık olmaz herşeye rağmen varsa yoksa halkın tek güvenebileceği bir parti kalıyor oda HDP dir, düne kadar iktidara ateş püskürten gundi kemal bugün ani bir çarkla yalakalar ve ırkçılarla kol kola girmiştir

2
8
yanıtYanıtla
aaa bbb:

Davasını menfaati için satan adamdan bir halt olmaz.

5
5
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, içinden günde 5. 000 Fil Suresini oku, huzura er. Allah (C. C. ) okuyanı her türlü sıkıntıdan korur, ahlakını güzelleştirir.

9
1
yanıtYanıtla
x:

ulkucu cıkar ıcın partısını satmaz

6
1
yanıtYanıtla
KUPS:

AKP YE GEÇER ŞİMDİDE

2
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

gökçeki geçmişti melih gökçek ysk binasına gitti arada 30 bin fark vardı mansur yavaş öndeydi iyi bakın oralara son 100bin sandık ve melih gökçek 18 bin öne geçiyor . . . . sizin her şeyiniz hile hurda dalavere akp . . .

3
3
yanıtYanıtla
tabi canım, hep öyle olur zaten (!):

YSK''ya da çeşitli kuruluşlar tarafından itiraz yağmıştı değil mi? Hatta günlerce YSK binasını işgale yeltenmişti sizin cenahın faşistleri, caddeyi kapatıp akılları sıra YSK üyelerine baskı kurmaya çalışmışlardı sadistler. Ne oldu? Pardon ya, sen oy verdin ya kesin kazanmalıydı değil mi? ne kadar faşist, baskıcı ve gayri insanisiniz. . . tek bildiğiniz sistematik bir şekilde baskı, zulm, şiddet ve hakaret. gerçi edep meselesi. . dalavereymiş, senin partinin müşahitlerinde zeka problemi var o zaman?

yanıt2
yanıt1
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title