Haberler

Manisa: Manisa'da Mühendisler Başkanlarını Seçti

Manisa Teknik Elemanlar Derneği'nin (MATED) ilk genel kurulunda, başkanlığa oy birliğiyle Muzaffer Işık seçildi.

Manisa Teknik Elemanlar Derneği'nin (MATED) ilk genel kurulunda, başkanlığa oy birliğiyle Muzaffer Işık seçildi.

6 Mart 2006 tarihinde kurulan MATED, kısa sürede rekor üye sayısına ulaştı. Tütün, teknoloji, makine, inşaat, mimar, elektrik ve ziraat mühendisleri meslek gruplarından 150 üyesi bulunan dernek, ilk genel kurulunu Ercoş Restoran'da yaptı. Kurucu Başkan Muzaffer Işık'ın başkan adaylığında tek listeyle seçime gidilen genel kurula üyeler yoğun ilgi gösterdi. Divan başkanlığını Metin Nalçakan, başkan vekilliğini Ömer Yerkazanoğlu, katip üyeliğini Yusuf Kemal Soğukoğlu ve Erkan Hamdi Özer'in yaptığı genel kurulda, 150 üyenin oyunu alan Muzaffer Işık başkan oldu. Genel kurulda bir konuşma yapan Işık, teknik eleman olarak çalışanları bünyesinde toplayan derneğin amacının üyelerin mesleki, teknik, ahlaki ve profesyonel olarak gelişmelerine yardımcı olarak, saygınlığını geliştirmek ve yaymak olduğunu söyledi. Derneğin vizyon ve misyonunu da anlatan Işık, "MATED olarak özelde üyelerimizin kişisel, sosyal ve mesleki gelişmelerini sağlamak. Uluslararası alanda kalite ve rekabet gücüne sahip bir kurum olmak. Sivil toplum kuruluşu olarak genelde ise üyelerine, tarihe ve topluma mal olmuş yerel ve evrensel değerlerin korunup, gözetildiği bir Türkiye oluşturma mücadelesinde katkıda bulunmak. Misyon olarak ülke kaynakları ve insanlığın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, sürekli, kalıcı ve faydalı projeler üretmektir" diye konuştu.

Muzaffer Işık'ın başkanlığındaki yönetim kurulunda Melih Yağcı, Murat Koyuncuoğlu, Umut Tosunoğlu, Feride Aşıcı, Gökhan Hurmalı ve Talip Aslan yer aldı. Yönetim kurulu yedek üyeleri de Emrullah Kumcular, Mesut Tokdemir, Doğan Demir, Mehmet Ünal, İsmail Duman, Mustafa Koçak ve Nur Sarkın olarak belirlendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title