Haberler

Manisa Bağda Çalışan Kadınlar ve Şehit Anneleri Unutulmadı

Bağda çalışan kadınlar ve şehit anneleri unutulmadıMANİSA'nın Sarıgöl ilçesinde, üzüm bağlarında çalışan kadınlar ile şehit anneleri ziyaret edilip, Anneler Günü kutlanıp, karanfil verildi, simit ikram edildi.

Bağda çalışan kadınlar ve şehit anneleri unutulmadı

MANİSA'nın Sarıgöl ilçesinde, üzüm bağlarında çalışan kadınlar ile şehit anneleri ziyaret edilip, Anneler Günü kutlanıp, karanfil verildi, simit ikram edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sarıgöl İlçe Başkanı Tahsin Akdeniz, CHP Sarıgöl İlçe Kadın Kolları Başkanı Melike Yağcı, Sarıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanı Emrah Eroğlu ve Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen'den oluşan heyet, bugün saat 04.30'da Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde, üzüm bağlarına çalışmaya gidecek kadınları toplandıkları yerde ziyaret edip, Anneler Günü'nü kutladı. Emekçi anneler toplam 200 karanfil dağıtılırken, işe başlamadan önce karınlarını doyurmaları için toplam 300 simit ikram edildi. Etkinlikte konuşan CHP Sarıgöl İlçe Başkanı Tahsin Akdeniz, Annelerimiz için ne yapsak azdır. Annelerimiz kutsaldır. Sadece bugün değil her zaman annelerimizi saygı göstermemiz gerekir. Bugün, Anneler Günü olması nedeniyle çalışan annelerimizi üzüm bağlarında ziyaret ederek, gönüllerini aldık. Onlar da bizler de mutlu olduk dedi. Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen de annelerin insan hayatındaki önemine dikkat çekerek, Annelerimiz bugün yine bağlarda çalışmakta yarın (Pazartesi) Çiftçiler Günü annelerimiz yine çalışmak için bağlarda olacak. Bizler onlar için ne yapsak azdır dedi. Kadınlar, Anneler Günü'nü kutlayan heyete teşekkür edip, mutluluklarını dile getirdi.

ŞEHİT ANNELERİ UNUTULMADI

CHP Sarıgöl İlçe Başkanı Tahsin Akdeniz, daha sonra 11 Eylül 2010 tarihinde, Siirt'in Eruh ilçesine bağlı Çırpılı Köyü yakınlarında teröristlerin döşediği mayının patlaması sonucu şehit düşen Er Fevzi Tekeş'in Ahmetağa Mahallesi'nde yaşan annesi Rukiye Tekeş ile 15 Ağustos 2015 tarihinde Bingöl'ün Karlıova ilçesi, Hacılar Mevkii'nde, PKK'lı teröristlerin karayoluna tuzakladığı bombayı askeri aracın geçişi sırasında patlatmasıyla şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Haşim Dirik'in Ayan Mahallesi'nde yaşayan annesi Huma Dirik'i de ziyaret edip, Anneler Günü'nü kutladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Anneler Günü Sarıgöl Politika Güncel Haberler

title