Haberler

Manisa Ailesine Not Yazıp Canına Kıydı Ailesine Not Yazıp Canına Kıydı

Manisa'da, bir firmada süt dağıtımı yapan 27 yaşındaki Sümer Vehbi Okyay, kredi kartı borcu yüzünden bunalıma girip kendini doğalgaz borusuna asarak intihar etti.

Manisa'da, bir firmada süt dağıtımı yapan 27 yaşındaki Sümer Vehbi Okyay, kredi kartı borcu yüzünden bunalıma girip kendini doğalgaz borusuna asarak intihar etti. Okyay'ın ailesine, "Size layık bir evlat olamadım" yazılı not bıraktığı öğrenildi.

Acı olay, merkezdeki Laleli Mahallesi 5201 Sokak 31 numaralı 3 katlı binanın zemin katında bugün saat 17.00 sıralarında ortaya çıktı. Evin tek çocuğu olan ve ailesiyle kalan 27 yaşındaki Sümer Vehbi Okyay'dan, sabahtan beri haber alamayan anne Dudu Okyay, çalıştığı lokantada olduğu için, dışarıda olan eşi Yusuf Okyay'a eve gidip oğluna bakmasını söyledi. Saat 17.00 sıralarında eve gelen baba Yusuf Okyay, oğlunu koridorda doğalgaz borusuna kendini asmış görünce sinir krizi geçirdi. Oğlunun kendini astığı ipi kestikten sonra yere yatıran baba, vakit kaybetmeden sağlık ve polis ekiplerini aradı. Olay yerine gelen ekipler, gözyaşları içinde oğlunun yanında bekleyen baba Yusuf Okyay'ı güçlükle sakinleştirdi. Oğlunun ölüm haberini alıp eve gelen anne Dudu Okyay fenalaşınca sağlık ekibi müdahale etti. Polis evde yaptığı ilk incelemede intihar eden genç adamın, ailesine yazdığı "Size layık evlat olamadım" yazılı notu buldu. Bu arada, Okyay ailesinin 8 ay önce kredi çekip, oturdukları evi satın aldığı, taksitleri de oğlulları Sümer Vehbi Okyay ile ortak ödedikleri ve genç adamın kredi kartı borcu olduğu öğrenildi. Polis intiharla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title