Haberler

Manchester: Larsson, Yeni Takımına İlk Ziyaretini Gerçekleştirdi

İngiltere Premier Lig Lideri Manchester United'ın Çiçeği Burnunda Transferi Henrik Larsson, Takımının Antrenman Sahasına Yaptığı Ziyaretin Ardından Basın Mensuplarına Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu.

İngiltere Premier Lig lideri Manchester United'ın çiçeği burnunda transferi Henrik Larsson, takımının antrenman sahasına yaptığı ziyaretin ardından basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ocak ayından 12 Mart'a kadar Manchester United'la kiralık olarak sözleşme imzalayan 35 yaşındaki tecrübeli İsveçli golcü, teknik direktör Alex Ferguson'un kendisine transfer teklifi yaptığı zaman hayır demesinin mümkün olmadığını söyledi. Yeni takımının antrenmanına katılan ve yeni takım arkadaşlarıyla tanışan Larsson, burada yaptığı açıklamada, "Kulübün, benim oynamaya başlayacağım dönemde nasıl zor bir süreçten geçeceğinin farkındayım. Manchester United büyük bir kulüp, büyük bir tarihe ve geleneğe sahip. Burada olduğum için mutluyum ve takımıma yardım edeceğimi ümit ediyorum" dedi. Larrson, yaşının ilerlediğini ve bundan sonra büyük bir takımda forma giyemeyeceğini düşündüğü bir sırada bu teklifi aldığını da vurgulayarak, "Transfer teklifini duyduğum zaman bunun kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu düşündüm. 35 yaşındayım. Böyle bir teklifi beklemiyordum. Ferguson'un teklifine hayır diyemezdim." diye konuştu. Larsson, televizyonda izlediği yıldızlarla şimdi aynı takımda oynayacak olmasına da değinerek, "Çok heyecan verici. Televizyonda izlediğim yıldız futbolcularla şimdi beraberim. Onlara karşı dünya kupalarında oynamıştım. Büyük futbolcular ve dünya çapındaki yıldızlarla birlikte daha iyilerini yapacağız" şeklinde sözlerini ifade etti.

Larrson, bir hafta takımıyla birlikte antrenmanlara çıkacak ardından da Noel tatili için İsveç'e dönecek. İsveçli yıldızın tatilini tamamladıktan sonra ise, Manchester United formasıyla ilk kez, 7 Ocak'ta Aston Villa'yla yapılacak İngiltere Federasyon Kupası (FA Cup) 3. tur maçında sahaya çıkması bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title