Haberler

Malazgirt'te Spor Altyapısı Güçlendiriliyor

Malazgirt Kaymakamı Muhammed Gürbüz, ilçede yapımı devam eden spor salonunun bu yıl hizmete açılacağını söyledi.

Malazgirt Kaymakamı Muhammed Gürbüz, ilçede yapımı devam eden spor salonunun bu yıl hizmete açılacağını söyledi.

Gürbüz, yaptığı açıklamada, ilçede bir spor salonu bulunduğunu ve sportif alanların artırılması yönünde yoğun çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Öğrencilere sporun sevdirilmesi için spor salonu yapımını önemsediklerini ifade eden Gürbüz, yeni yapılan yatılı okula spor kompleksi ve halı saha yapılacağını açıkladı.

Gürbüz, şunları kaydetti:

"İlçemizde iki yatılı okulumuza ait spor salonu vardı. Ancak ihtiyaca cevap verecek modern ve daha kapsamlı bir spor salonuna ihtiyaç vardı. Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı'nın geçen yıl ihale ettiği, modern bir spor salonu çalışmaları tamamlanmak üzere. İlçemiz bu yıl modern bir spor salonuna kavuşacak. 500 kişi kapasiteli olan salon, yaklaşık 3 milyon liraya mal oldu."

İlçede yeni bir halı sahanında hizmete açılacağını da kaydeden Gürbüz, SODES kapsamında ilçeye bir halı saha kazandırdıklarını ifade etti.

Gürbüz, "Anadolu Öğretmen Lisesi bahçesinde yaklaşık 250 bin liraya mal edilen modern bir halı sahaya da ilçemiz kavuşuyor. İlçede özel mülkiyete ait iki halı saha vardı. İlçemiz üçüncü halı sahaya da kavuşmuş olacak. Bu halı saha ilçe halkımıza ve öğrencilerimize hizmet verecek" dedi. - Muş

Kaynak: AA / Yerel

Malazgirt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title