Haberler

Malatya: Malatyaspor'un Yeni Teknik Direktörü İsmail Kartal İmzayı Attı

Türk Telekom Lig A'da Süper Lig'i Hedefleyen ve Teknik Direktör Değişikliğine Giden Malatyaspor, İsmail Kartal'la Sözleşme İmzaladı.

Türk Telekom Lig A'da Süper Lig'i hedefleyen ve teknik direktör değişikliğine giden Malatyaspor, İsmail Kartal'la sözleşme imzaladı.

Malatyaspor Kulübü'nde düzenlenen imza töreninde Malatyaspor'la 1 yıllığına anlaşan İsmail Kartal, Malatyaspor'un puan cetvelindeki yerinin hakkı olmadığını belirterek, "Şehir olarak, tesis olarak ve camia olarak Malatyaspor'un yeri Turkcell Süper Lig'dir. Bu bilinçle göreve geldim ve ara transfer döneminde yapılacak takviyelerle takımı tekrar Süper Lig'e çıkaracağız" dedi.

İlk yarıda kalan 5 maçı en az kayıpla kapatmak istediklerini dile getiren Kartal, yönetim tarafından kadro dışı bırakılan futbolcular Şenol Yavaş ve Celil Sağır ile bir görüşme yaptığını, Pazartesi günü tekrar görüşeceğini, Malatyaspor'un çıkarları noktasında ortak bir karara varacaklarını kaydetti.

Malatyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Orhan ise, yeni teknik direktörle çıkış yakalamak istediklerini ifade ederek, takımın tekrar Süper Lig'e çıkması için yönetim, taraftar, teknik heyet, basın, birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını söyledi.

İsmail Kartal'ın yardımcılıklarını antrenör Serhat Pekmezci ve kaleci antrönürü Şenol Odabaş yapacağı iletildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title