Haberler

Malatya Belediyespor'un Erkekler Voleybol 1. Ligi'ne Yükselmesi

Malatya Belediyespor'un Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi'ne Yükselmesi Nedeniyle Yemekli Bir Program Düzenlendi.

Malatya Belediyespor'un Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi'ne yükselmesi nedeniyle yemekli bir program düzenlendi.

Dede Korkut Parkı'ndaki lokantada düzenlenen ve Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi'nin verdiği yemekte konuşan Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, takımlarının 1. Lig'e çıkmasının avantajlarını anlatırken, şehre ekonomik ve sosyal getirisinin çok olacağını vurguladı. Takımlarına işadamlarının sponsor olmalarını beklediklerini, harcayacakları paranın yüzde 100 vergiden düşüldüğünü vurgulayan Başkan Akın, "Belediyespor olarak 500 civarında sporcuyu bünyemizde bulunuyor. Sporun tanıtım açısından ne kadar önemli olduğunu söymeye gerek yok. İmkanlarımız ölçüsünde Malatyaspor'a da destek oluyoruz, belediyenin sporcularına da" dedi.

Malatya Belediyespor Kulübü Başkan Vekili Atilla Kantarcı da, bu tür organizasyonlarınn motivasyon açısından önemli olduğunu belirterek, diğer kuruluşlardan da maddi ve manevi destek beklediklerini ifade etti.

Yemekte, Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Orhan da, Malatya Belediyespor'a destek konuşması yaptı.

(NA-EYB-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title