Haberler

Malaga, Cenk Gönen'in Sözleşmesini Feshedecek

Güncelleme:

Sezon başında Galatasaray'dan Malaga'ya transfer olan Cenk Gönen, yeni takımında performansıyla hayal kırıklığı yaşattı. Malaga devre arasında Cenk'in sözleşmesini feshedecek.

Sezon başında Galatasaray'dan La Liga ekiplerinden Malaga'ya transfer olan Cenk Gönen'in İspanya serüveni kısa sürecek gibi görünüyor. Ajansspor'un haberine göre İspanyol kulübü, performansından memnun olmadığı Cenk'i devre arasında göndermeyi planlıyor.

AS gazetesi Malaga sorumlusu Antonio Gallardo, Radyospor'da yaptığı açıklamada Malaga'nın Cenk'le bu konuda masaya oturacağını söyledi.

İşte Gallardo'nun açıklamaları:

"PERFORMANSI HAYAL KIRIKLIĞI"

"Malaga yönetimi Cenk Gönen'in performansından dolayı sözleşmesini feshetmek istiyor. Fakat bu tek taraflı bir durum, Cenk ile anlaşmaları lazım. Sezon başında bazı gelişmeler oldu. Carlos Kameni, Fenerbahçe'ye yaklaşık 4 milyon euro'ya transfer oldu. Bu bedelle Roberto transfer edildi, arkasından Cenk geldi. Aslında hesapta olmayan bonus bir transfer oldu. Şu anki performansıysa hayal kırıklığı."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray La Liga Malaga Gönen Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

iyi kaleci olmadığını anca anlamışlardır.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title