Haberler

Mako'dan Topbaşı İlköğretim Okulu'na Konferans Salonu ve Kütüphane

Bursa'nın Harmancık İlçesinde, Topbaşı İlköğretim Okulu, Konfrens Salonu ve Kütüphaneye Kavuştu.

Bursa'nın Harmancık ilçesinde, Topbaşı İlköğretim Okulu, konfrens salonu ve kütüphaneye kavuştu.

Açılışa okul müdürleri daire amirleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Halim Göleç katıldı. Daha önce 100 kadar öğrenciyi giydiren Mako çalışanları, vermiş oldukları sözleri tutarak, Topbaşı İlköğretim Okulu'nun kütüphanesini dolap ve kitaplarla donattı. Mako, konferans salonundaki koltukların montajı için gereken parayı vererek koltukların montajını da sağladı.

Kütüphanenin açılışında Mako çalışanları adına  konuşan Dr. Kenan Ergus, "Mako çalışanları  olarak Topbaşı İlköğretim Okulu'nda 100 kadar öğrencimize başta kışlık mont ve bot olmak üzere giysi dağıttık. Konferans salonundaki koltukların montajı için gereken parayı vererek koltukların montajını sağladık. Ayrıca salon için gereken perdeleri rıcamız üzerine Elvin  Teksitl'den temin ettik. Hepsinden önemlisi okul kütüphanesinin en büyük ihtiyacı olan dolapları yaptırdık ve raflarını 600 kadar kitap alarak donattık. Kitap seçiminde öğretmenlerin tavsiyelerini dikkate alarak Türk ve Dünya edebiyatından klasikler, Atatürk’le ilgili kitaplar, Tübitak yayınları, çok sayıda sınav hazırlık kitabı ve  çocuklarımızın her türlü ödevlerini yaparken  ihtiyaç duyacakları kaynak eserleri tercih  ettik. Böylesi nadide bir kütüphaneyi oluşturmaktan çok mutluyuz. Kitapların çocuklarımız tarafından okunduğunu ve çocuklarımızın başarıların duymak bizleri sonsuz derecede sevindirecek" dedi.

(HS-MŞ)

26.11.2007 17:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title